HAYQ Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 najsamprzód poleci jeden samolot nazad nawróci i oba bedom szczytować i nikt sie już nie pokłóci sie skończy nerwowość i zgoda zagości mój święty Pietrze dopilnuj by pilot miał zdrowie a z kółek nie zejszło powietrze.
zak stanisława Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 bo jesli juz zejdzie powietrze, to oby to bylo na wietrze bo ktorzby chcial kolo swego domu powietrze ich sromu? :P:P:P cmok HAYQ
Tomasz_Piekło Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Fajna, i przede wszystkim zabawna satyra. Pozdrawiam A jeszcze zapomniałem dodać, że tytuł elegancki, dwuznaczny, a może i więcej tych ...znaczności w nim.
a._mrozinski Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Żartobliwie, ale nie wiem właściwie po co ten wiersz. Sytuacja sama w sobie była na początku zabawna, z czasem zrobiło się żenująco. Po co jeszcze o tym pisać? Arek
HAYQ Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow! Wojna hormonów... myślisz? a fuj - Stasiu, moja wyobraźnia aż tak daleko nie sięga, ale na samą myśl już mię zemgliło ;)))))) Dziękuję, pozdrówki. O, witam dawno nie widziany Tomasz Piekło - mile widziany :) Znczności oczywiście więcej - od drobnomieszczańskich paskudek po przysłowiowy rynsztok ;p. Dzięki za przyuważenie i wizytę. Pozdrawiam serdecznie. świetny komentarz, ale właściwie nie wiem... skoro sam dla siebie stanowi doskonałość, czytać nie czytać? Gdyby chociaż znaleźć w nim coś żenującego, można byłoby się odnieść, a tak? ;) Taki, dajmy na to Kossak - furt ino zady i konie, konie i zady i tak na okrągło. A koń jak wygląda każdy wiedział już wtedy (a wtedy, to bardzo dobrze wiedzieli), a on mimo to... A może dlatego, że chciał i lubił? Proszę mi wybaczyć, ale mam dość żartobliwe podejście do rzeczywistości, stąd mój brak umiejętności w opisach tragedii. Jednak raz na jakiś czas, jak trafi się tragedia... przynajmniej próbuję :) Proszę więc o wyrozumiałość -jednak nie wykluczam, że pisać o kwiatkach i motylkach postaram się częściej. Pozdrawiam serdecznie
Beenie M Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kokietujesz Waść :) Mało komu udaje się tak umiejętnie z tragedii uczynić komedię. Potrafisz, HAYQ, rozbawić wierszem, oj, potrafisz :) pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) thx
HAYQ Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Beenie, miło Cię widzieć :) Gdy nimb rywalizacji trwa między podwórkami, zdarza się, że z "tych lepszych", (gdzie sztywno jest i nudno) czyjś zew się wyrwie z piersi: "chłopaki... pójdę z wami?" To raz - robi się głupio. Dwa - lata jeszcze... trudno. ;)
Judyt Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 bardzo szczery w Twoim wykonaniu HAYQ czuć od razu fraszkę jakąś com się w chmurkach zowie mm.. skałą masz powietrze?:)ciepłoniaście (mowa, tytułak długi w sumie, ale faktycznie obrazujący sytuację narodowościową- jakby to nie zabrzmiało poważnie, wiersz odskakuje i fajny jest.
Boskie Kalosze Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Im dłużej czytam, tym bardziej wierzę, że to wiersz religijny. Św. Piotr kojarzy mi się ze świętym Piotrem, szczyt z górą Ararat a i mój komentarz jest boski, nieprawdaż? :) A serio, tuż przed serią: jak to dobrze, że ktoś jeszcze tu się śmieje za nas wszystkich. Pozdrawiam.za gaduszka na nowo odkrył samo lot nazwisko? zzzz... obowiązuje!
HAYQ Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się Judyt... być szczery, nawet jeśli czasami wygląda, że jestem nieprzyjemny ;) Dzięki za ten koment, bardzo dla mnie ciepłoniasty :) Pozdrawiam serdecznie.
HAYQ Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tą religijnością... to trochę inaczej jest. Szczerze - nie lubię wierszy religijnych (tak jak niektórzy nie lubią politycznych ;), więc rzadko raczej wypowiadam się pod nimi, co najwyżej toleruję przekaz o właściwym, czy niewłaściwym (ale zgodnym z przekonaniem) postępowaniu. Święty Piotr, to Święty Piotr, a Pietra miewa każdy, bez względu na przynależność do... i preferowanych wartości ;))) Reasumując - rządzi ten, kto ma pilota ;P Dzięki, pozdrawiam serdecznie.
Magda_Tara Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 "...jeśli czasami wygląda, że jestem nieprzyjemny..." Mieścisz się w P(olskiej) N(ormie) ;))))
Rachel_Grass Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 tego mi brakowało - dzięki, HAYQ. pozdrawiam serdecznie.
lubię latawce Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 przesympatyczne! :) ja tam myślę, że piętnowanie rzeczywistości to jedyny sposób na okazanie dezaprobaty (oczywista, na polu liryki, najsamprzód :P) pozdrawiam serdecznie.
mały_dzielny_toster Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jak dla mnie - boskie mistrzostwo ;))
Magda_Tara Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Nareszcie ktoś to powiedział głośno ! Dzięki Tosterku ! Może jesteś mały, ale dzielny bez wątpienia ! HAYQ , uwierzyłeś????????? ;))))))
HAYQ Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Rachel, miła jesteś :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi