Patryk_Nikodem Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 w porannych mgłach ubóstwiam jedynie smak kwasu solnego wszedłem tu w butach bo nie toleruję wniebowstąpień na takiej kalce odbijam materię i formę czekajmy spokojnie jeszcze chwila i otworzymy żyły komputerom osobistym czoła od zawsze otwarte są na oścież i na wszystkie słowa poczekajmy na wiosenne porządki wszystkie śmieci będą w koszach idealne owoce jeszcze bardziej nieme zamykam oczy by zobaczyć
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa...zdecydowanie... Pozdrówki. kasia.
a._mrozinski Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 O, wiersz na mój dzisiejszy nastrój. Czy to dobrze, czy źle - nie wiem, ale dobrze jest przeczytać coś takiego i pomyśleć "tak, czuję, rozumiem", nawet jeśli czuję i rozumiem inaczej niż autor. Arek
lubię latawce Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 dla mnie pierwsza strofa (i trzecia w przypływach:D:D:D) pozdrawiam serdecznie :) andżelika
Rachel_Grass Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 wszedłem tu w butach bo nie toleruję wniebowstąpień genialne, ale reszta trzyma poziom. bardzo mi się podoba, pozdrawiam.
Tomasz_Piekło Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Te dwa wersy z butami fajne, zaczepne. Później jakby z tonu trochę spuściłeś. Puenta taka dość "znana" jakby coś już takiego było jeśli chodzi o myśl, nie o zapis. Przyzwoicie. New world order?
Patryk_Nikodem Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Wszystkim dzięki za odwiedziny i pozostawione głosy.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 ja jestem tez na tak:)...podoba mi sie i to w całości:)...pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi