Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przez drzwi rozbitego domu który wczoraj tryskał twym ciepłem maluję na ścianie portret martwych myśli by nie zapomnieć ruchów twojej twarzy świszczący pomruk zbuntowanego nieba odsłonił dzikie granice losu ... milcząc na parapecie zmęczonych ramion ciągle pytam
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ostatnie trzy wersy uznaje za najlepsze :) Pozdrawiam
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo przyjemny i ciepły wiersz, widać w nim nutke tęsknoty i uczucia. Niezwyczajny. Zabieram ze sobą...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo ładnie ujęte w słowa uczucia, subtelnie i ze smakiem, tworzą naprawdę ładny obrazek :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...piekny wiersz jestem pelen podziwu i "zaciekawiena"...
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję wszystkim za tak pochlebne opinie zauważyłam jedną ważną rzecz wiersze najnowsze najbardziej się podobają to chyba oznacza, że dobrą drogę obieram.. :)) strasznie się cieszę pozdrawiam wszystkich Emilka
Rekomendowane odpowiedzi