Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 poczuj napięcie którego z żadnej strony nie można porównać do wzrostu codziennie lądujemy w tym samym miejscu mimo niecnych zamiarów nam się spełnia na mur założona pewność wali się przy byle kopnięciu kalendarze tracą ważność odkąd zaczyna brakować przyjaciół
Pancolek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Pani Ewo, do wywalenia ten brak przyjaciół i pewność na murze. Dodałbym mu nutkę ekstrawagancji jakimiś opisowymi wtrętami np. poczuj napięcie od strony wzrostu dni lądujemy w tym samym miejscu mimo odlotu ptaków z placu trzech krzyży spełnia się i krzepnie jak mur z setek brakujących twarzy kalendarze tracą na wartości zaczęło się Zaszalałem ;D
kasiaballou Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Mnie pasi - dziś tak mam i wczoraj też tak miałam, dlatego Ewo, dzięki Ci za to. Pozdrówki:) kasia.
czarna porzeczka Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Droga Ewo! O przyjaźni moźna wiele pisać tak wiele wnosi do naszego życia. Bogactwo przeżyć jest bezcenne:)) Myślę że nie pogniewsz się jeśli przytoczę fraszkę J .Kochanowskiego.Na zachowanie Co bez przyjaciół za żywot? Więzienie, W którym niesmaczne żadne dobre mienie. Bo jeslić się co przeciw myśli stanie, Już jako możesz, sam przechowaj, panie! Nikt nie poradzi, nikt nie pożałuje; Takżeć, jeslić się dobrze poszańcuje, Żaden się z tobą nie będzie radował, Sam sobie będziesz w komorze smakował. Co ludzi widzisz, wszytko podejźrzani, W oczy cię chwali, a na stronie gani. Nie słyszysz prawdy, nie słyszysz przestrogi, Być wierę miały uróść na łbie rogi. Uchowaj Boże takiego żywota, Daj raczej miłość, a chocia mniej złota! Porzeczkowo pozdrawiam:))))
czarna porzeczka Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 ...a wiersz klarowny, nie są potrzebne zmiany.
Waldemar Talar Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zasmuca i wzrusza a to znaczy że taka poezja dociera do czytelnika. Tyle i aż tyle potrafię powiedzieć o tym wierszu. pogodnego dnia życzę
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eee tam kosie nie przesadzaj, przyjaciele wroca zza morza i beda a poki co popracuja troche na obych za funta klakow warte i tede nie mazaj sie ;p mowisz ze zamiary niecne? oj , tylko czyje? cmoki kosy w nosy papap jutro ide na 'stojoco' 8 godz .pa taka wprawka na poniedzialek
BARBARA_JANAS Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja korekta warsztatowa jak przystało namiejsce : napięcie którego z żadnej strony nie można porównać do wzrostu codziennie lądujemy w tym samym miejscu mimo zamiarów spełnienia pewność wali się przy byle kopnięciu kalendarze tracą ważność odkąd zaczyna brakować ... i tu nie wiem co ale nie przyjaciół Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 piękne rozważania Ewo, przyjaciół nie w pękach liczyć, a czasu wogóle:) ciepłoniaście
Dżygita Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 może "przyjaciół" w odstępie? pzdr.
egzegeta Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Ewo sporo tu widzę podpowiedzi, to i ja pozwolę sobie pokombinować zatem moja wersja brzmi tak:rozważania na dziś codziennie lądujemy w tym samym miejscu mimo niecnych zamiarów nam się spełnia na mur założona pewność wali się przy byle kopnięciu kalendarze tracą ważność gdy zaczyna was brakować poczuj napięcie którego nie porównasz z żadnej strony do wzrostu ________________________________ Pozdrowienia serdecznie prawie znad samego morza;))
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słodkie to szaleństwo i "czymu niii"? Witaj Pancolku:)) Dzięki za "wpadówę" - niczego sobie te twoje pomysły:)) pozdrawiam:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Kasiu, że jesteś i fajnie, że czasem uda się napisać coś pod "chwilę":))) Pozdrawiam i dziekuję:))))
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się cieszę i dzięki za przytoczonego Jana K. pozdrawiam serdecznie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Kasia!! Dziekuję, ze nalazłaś chwilkę:))) Cieszę się jak jesteś:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A się zastanowię:))) Pozdrawiam jesienią:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Pani Basiu - przemyślę propozycję :))) Serdecznie pozdrawiam i dziekuję:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie i się podoba nowe spojrzenie:)) Dziękuję za pozdrowienia prawie z morza:)) Wiem, że poprzednio były z Elbląga i się ucieszyłam. bo pół mojej rodziny tam mieszka, tylko my odmieńcy zamieszkujemy wielkąpolskę:))) Też jest u nas fajowo!!!! Pozdrawiam więc bardzo serdecznie:))) EK
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 ani mi sie waz zmieniac a kysz! kosy w nosy
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eee tam kosie nie przesadzaj, przyjaciele wroca zza morza i beda a poki co popracuja troche na obych za funta klakow warte i tede nie mazaj sie ;p mowisz ze zamiary niecne? oj , tylko czyje? cmoki kosy w nosy papap jutro ide na 'stojoco' 8 godz .pa taka wprawka na poniedzialek Eeeeetam Stasiu, przecież wiesz jak to jest:)) Teraz już ok.ale czekamy na Cię:)))) Pozdrówki cmoki siarkowe!!! jak już:))))
Rekomendowane odpowiedzi