ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Weronice w kolorach liści niewinna sukienka. wygląda piękniej niż inne gdzie nie spojrzę wszystko chwali Miłość w prostym słowie: tak. rozbrzmiewa echem w sercach. sakramentalna pieczęć po wszystkim. uśmiechy. ryż i chwila zamieszania bo przy nim nadajesz sens swej kobiecości urzekająco
ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 tytuł z frag. pieśni nad pieśniami. - to nie plagiat :P czy mógłby to ktoś skomentować, żebym wiedziała czy coś z tego może być :) pozdrawiam i czekam ginger
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 gdzie nie spojrzę wszystko chwali dziś Miłość w prostym słowie: jedynie ta zwrotka mnie razi reszta- wg mnie- w porządku
ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 hmm... napisałam co wiedziałam tutaj - wiem że niezbyt zgrabne ale jakby inaczej ująć proste słowa piosenki "love is in the air" by było zgrabnie ?? :)
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu, z wyczuciem swoim a nie piosenki :D
a._mrozinski Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Piękne to... a może by jeszcze dodać, że jego męskość nabiera sensu? Stają się jednością, dopełniają się i tworzą wspólnie coś bliższe doskonałości. Choć nie wiem, czy pisanie o tym nie zaciemniłoby obrazu całości. Teraz jest jasno, zrozumiale i pięknie. Możesz śmiało nic nie zmieniać :) Arek
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ładnie skrojony wiersz, ale to nie moja poetyka. nie powalił na kolana;| k.
kasiaballou Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Perełkowo o miłości; podoba mi się w tej formie. Pozdrówki :) kasia.
ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wiersz dla niej ode mnie nie dla nich :) a dwie połówki jabłka często można spotkać w wierszach... dzięki za pozytyw :)
ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za poświęcony czas i zostawienie po sobie śladu mimo że nie twoja poetyka. pozdrawiam
ginger soul Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, długo mnie tu nie było - tym bardziej się cieszę, że się podoba :) lubię perełki :) i perełkową poezję :)
teresa943 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Mnie też się podoba. Lubię wiersze o tej tematyce. :))) Serdecznie pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 nie mogę zdecydować, czy mi się podoba. nieco zaleciało kropkomanią, przeszkadza mi w odbiorze. pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dla mnie to taka landryna - zdecydowanie za słodko (ale ja tam nie znam się na miłościach.:P) zdrówko!
ginger soul Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 dzięki wszystkim za komentarz może i kropki nie potrzebne a może i potrzebne :) landrynkowe pozdrowienia :P
Rekomendowane odpowiedzi