Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dziś nawet czajnik na mnie nie gwiżdże, w kominie zasnął zziębnięty świerszcz. Tuż przy zegarze wystaje cisza jak gwóźdź zrdzewiały, jak z płotu żerdź. I księżyc w pełni drąży po nocy srebrzystą smugę za cieniem rzęs. Nie powiedziałeś, chciałam usłyszeć dobranoc Alu, ja ciebie też. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piast Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Bo nie słyszałem, jak mówiłaś... ;( Ale przecież wiesz... :) papapa Piast :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witaj Piaściku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashmire Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 straszne ciepło bije z tego wiersza, mimo, że troszkę smutny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Idealny na wieczór przedwcześnie wiosenny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 kashmire, Kasiu - dziękuję bardzo, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernadetta1 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Alu, zrobiło mi sie naprawde cieplutko :)...lubie dlugie wieczory jesienne i te Twoje wiersze...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś jak góra zielona latem a zimą biała – Sokola Perć.* Opatulona śniegiem puchatym, i taka miękka, jak persa sierść. Więc kiedy pragnę przyjemną chwilką, By całą posiąść lub choćby ćwierć; Gorące pysio Twe i nie tylko... Lecz czego chciałem? – już śpię na śmierć! :( *Sokola Perć drugi co do wielkości szczyt Pienin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 taki tekst do poduszki(-: i do ucha bliskiej osobie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Michał Mazurek Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Cóż - ciepło, smutno, zimno, nadziejnie. "Przymykam oczy i zazdroszczę Wam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bernadettko, pozdrawiam wczesnojesiennie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiesz? Zasypiasz przede mną? Pozdrawiam i ślicznie dziękuję za wiersz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdrościsz nam? Od razu mi lepiej :) Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słusznie Macieju, do uszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - zamiast imienia dałbym - miła - co przy nastrojowej recytacji ( wiersz do takiej może być użyty przez podstępnego uwodziciela) zwiększa jego uniwersalizm i siłę rażenia. ;)) - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - zamiast imienia dałbym - miła - co przy nastrojowej recytacji ( wiersz do takiej może być użyty przez podstępnego uwodziciela) zwiększa jego uniwersalizm i siłę rażenia. ;)) - pozdrawiam Ooo. witaj :) Pierwotnie było jak radzisz, ale chciałam żeby zabrzmiało autentycznie. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.Lecter Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Pięknie kołyszesz, Alu...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojejciu, jaki gość :) Dziękuję, wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachel_Grass Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 witam i gratuluję. uśmiechnęłam się, na początku bezwiednie, a potem refleksyjnie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Rachelo, również serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi