Adrianna Bruno Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Patrzę - leży przede mną -wyzywający wzrokSzydzi ze mniewytyka każdy błądPojedynek trwamówię jej:przecież kiedyś ...a spójrz tu!...pyta:a teraz?ten szybki ciospozbawił mnie siłA teraz leżysz przede mnąniezapisana stronoi okrutnie drwisz
basia ha Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja się jedynie ukłonie nie dodając ani słowa więcej.
Adrianna Bruno Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Basiu ha!wszelkie ukłony są wzbronione!! dziękuję za tak dobry komentarz - mi osobiście ten wiersz wczoraj wydawał się lepszy ...
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziwny ten pojedynek... ale ciekawy.Pozdrawiam.
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Metafory sa zawiłe chyba za bardzo dla mnie... Jak wzrok może leżeć przed p.l.? Ja nie wiem... Wart byłoby chyba zamienić znaki interpunkcyjne na słowa i opis poetyczny. jeśli tego nie robisz jestes dosłowna i czasami nawet trywialna. Jak to jest, że wzrok wyzywajacy zmienia się w strynę w ostatniej strofie? Bardzo tego nie rozumiem. Za mało przeczytane i za mało przemyślane.Adam
basia ha Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no dobra, przesadziłam z ukłonami dla ciebie, ale dla wiersza... naprawdę ogromnie mi się podoba, a to już twoja wina;)
Adrianna Bruno Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adam Szadkowski @ Jul 13 2003, 10:29 PM) Jak wzrok może leżeć przed p.l.? wzrok nigdzie tam nie lezy ona ma wyzywajacy wzroka czy to jest malo przeczytane i malo przemyslane... wiesz ja jestem malo przemyslana wiec coz innego moge tworzyc ?
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adam, dajże spokój, nie wierzę, że nigdy kartka na ciebie nie patrzyła
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adrianna Bruno @ Jul 13 2003, 10:21 PM) Patrzę - leży przede mną -wyzywający wzrok Ano... myślnik jest, więc wzrok nie leży chyba Jeśli szydzi i wytyka błędy, to bardzo dobrze. Ogólnie o.k. Jak zwykle może i bym coś zmienił, ale nigdy nie mówię co, bo to nie (tonie?) mój wiersz Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi