Katarzyna Leoniewska Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ja ciebie też nie - kłamstwa zacierają się pomiędzy przerwanym snem a pękniętą posadzką w której trudno się dopatrzyć zamierzonej symetrii boimy się wciąż jeszcze z dużej litery obrysowując oczy wyszczuplając czyny kilka wyroków na przyszłość erotyczna anoreksja by nigdy smakowało jak zawsze
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 "boimy się wciąż jeszcze z dużej litery obrysowując oczy wyszczuplając czyny" to znalazłem dla siebie poza tym jakby przegadane a może ja już nie sztuk na niekochanie kto wie MN
Rafał_Leniar Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Nie wiem, czy to przez to, że nie przepadam za miniaturami, ale nic nie skracaj. Wiersz jest nawet ok. Pozdrowienia.
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 "ja ciebie też nie" dla mnie przegadane bo tytuł mówi to samo. Reszta tekstu silnie nacechowana emocjami, co cenię i to bardzo dlatego plus.
Pancolek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jakiś taki za czytelny. Za wiele powiedziane, jak na mój Pancusiowy gust, Kasiu ;) Pancuś
H.Lecter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Pierwsza, najdłuższa zwrotka jest dla mnie " pusta " i nie przystaje do bardzo dobrej reszty wiersza. Szkoda. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dla mnie ciekawy i mimo małych rozmiarów ma bardzo dużo do powiedzenia:)) Przynajmnie mnie:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Rekomendowane odpowiedzi