BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 mówisz kurwa a jeszcze wczoraj błogosławiony byłeś między jej udami
Marusia aganiok Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się przyznał? :)))
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 - Basiu!Kasiu!Aniu!etc...Pobłogosław! ;)OOOOOOOOoooooooooo. -przepraszam, za to co powyżej, tak się wyrwało. O! pyk
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się przyznał? :))) To nie autopsja...
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałbyś... ale to co poniżej nie tak się wyrwało. Serdecznie
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 - aj, aj, aaa, aaa, jajjjjjjj! - tak było? o, kurtafka ! - bez serca, peelka! - chociaż, są wielbiciele takich natężeń. moc
kasiaballou Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawno nie czytałam tak dobrej/dosadnej mini pozdrowienia kasia.
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty nie jesteś wielbicielem ??? no, no , no nie chce myśleć to co myślę...
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawno nie czytałam tak dobrej/dosadnej mini pozdrowienia kasia. Kasiu tak to wygląda, że dosadna mini działa...Serdecznie pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 BARBARA JANAS! Sorry ,ale nie wiem czym się zachwycić. PozdrawiaM,
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawidłowy odruch. Bez nadmiaru powagi pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawidłowy odruch. Bez nadmiaru powagi pozdrawiam. Nie chodzi o odruch. Nie jestem zgorszona użyciem wulgaryzmów choć nie lubię ich w poezji. Tytuł wiele odkrywa ,a przydałaby się wieloznacność. PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Myślę podobnie jak Marlett. Wieloznaczność dodałby uroku. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawidłowy odruch. Bez nadmiaru powagi pozdrawiam. Nie chodzi o odruch. Nie jestem zgorszona użyciem wulgaryzmów choć nie lubię ich w poezji. Tytuł wiele odkrywa ,a przydałaby się wieloznacność. PozdrawiaM. Nie chodziło mi o wieloznaczność, tym razem chodziło o dosłowność i dosadność ale rozumiem,że może się niepodobać.
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j/w bez uroku, bez podtekstów, poprostu pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 chociaż nie jestem zwolenniczką wulgaryzmów ten wiersz mi sie podoba..w krótkiej formie, zwięzły..ma w sobie coś:)...ode mnie plus:).pozdr. Bernadetta
BARBARA_JANAS Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej nie forum na plusy i minusy, tam ten tekst zostałby wyrzucony zaraz po publikacji... Dzięki za wizytę. Pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w 10 słowach udało się Pani zironizować katolicyzmmiędzy jej udami - między niewiastami - to jest najciekawszy fragment ogólnie podziwiam minimalizm ale w tym wypadku poszła Pani na łatwiznę zbyt wąska jest ta rama by pobić "zdrować mario" pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w 10 słowach udało się Pani zironizować katolicyzmmiędzy jej udami - między niewiastami - to jest najciekawszy fragment ogólnie podziwiam minimalizm ale w tym wypadku poszła Pani na łatwiznę zbyt wąska jest ta rama by pobić "zdrować mario" pozdrawiam Bynajmniej nie myślałam o katolicyźmie, a błogosławiony może również oznaczać np. poczęty lub stan błogosławiony kobiety lub też błogo sławiony itp... i to ostatnie raczej było mi najbliższe. Pozdrawiam,
gabriel p. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w 10 słowach udało się Pani zironizować katolicyzmmiędzy jej udami - między niewiastami - to jest najciekawszy fragment ogólnie podziwiam minimalizm ale w tym wypadku poszła Pani na łatwiznę zbyt wąska jest ta rama by pobić "zdrować mario" pozdrawiam Bynajmniej nie myślałam o katolicyźmie, a błogosławiony może również oznaczać np. poczęty lub stan błogosławiony kobiety lub też błogo sławiony itp... i to ostatnie raczej było mi najbliższe. Pozdrawiam, kąt widzenia zależy od kąta patrzenia ;-)) jeśli ma być błogo sławiony to zwracam honor :-))))))
Rekomendowane odpowiedzi