zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 seksomaniak na łożu wcale nie boleści żądzą pisane pragnienia zwierzęcy instynkt natury domaga się zaistnienia numerek wytnie z Playboya jęzorem zamerda z radości nie będzie już hamował swojej powściągliwości ona ubrana w chanel 5 potężną broń kobiety on megamajty ściąga swe i gumkę dla większej podniety na procę naciąga - niestety
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Witaj dorosła!
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 już widzę: "ogonem zamerda z radości" (!!) jak by miał, to by nie był nocą z procą! (: (: Serdeczności - baba
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Babo, a czy TO nie jest proca? wszak 'szczela' do celu:P:P hehehehehee
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Stasiu, ładny poważny wiersz, ale coś mi tu nie pasi proca ma rozdwojenie, czyżby w łeb sobie chciał strzelić. Jedyne wyjście, to przywiązać tę gumę do jej nóg - wtedy ok. wstrzeli się w dzie-sionkę. ;) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale się smieję, i znowu musze czyścić łokienko moniturka:P eee tam nie chce strzelać do niej tylko procą się pobawić :D HaYQ, jesteś de Best!
lubię latawce Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 ja tylko powiem tak skromniutko i cichutko, że jak tak teges... przewijałam to spodziewałam się obrazka ;P a tu puenta! masz Ci los! ;P
Bernadetta1 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 po tej ,,gumce '' to mi oddechu brakło..:)....przewijałam i przewijałam:)......fajny, podoba sie:) serdecznosci cieple:)
Marusia aganiok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 zamknęłam oczy!!!!! i przeczytałam:))) zostawiam dobre wrazenie jakem (nie)dorosła:))) pozdrawiam:))) Ma.
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym deBestem, toście się umówiły - przyznaj się? ;)) A moniturek - podoba mi się :) Ja mówię "monidło".
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym deBestem, toście się umówiły - przyznaj się? ;)) A moniturek - podoba mi się :) Ja mówię "monidło". a z kim jeśli wolno zapytowywać, z kimż eto ja sie zaocznie umawiam? co? i nic nie wiem? oj chyba cholesterol kipi:P:P hehe poważnie, kto jeszcze tak gada?
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ty zbereznico, obrazka sie zachciewa to nie plejpolej :P:P sie ciesze żeś zaskoczona, to się nazywa erekcjato cmok
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 bernadettko, gumki sa potrzebne do skakania albo do procy :P:P dzieki Marusiu,myslenie takie gdy się jest (nie) dorosłym szkodzi:P:P spokojnych snów!
Wałodzia Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst ironiczny, co mnie osobiście zmusza do porównań z W. Szymborską. Wyniku nie zdradzę. Puenta dobra. Jedyne zastrzeżenie natury formalnej odnosi się do zastosowanej tu pisowni tytułu gazety. Czy aby nie "PlAyboy"? wałodzia.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Stasiu! Tak z procy do cela się szczela:)) hiiiiiiii! PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 na procę naciąga - niestety dobrze, że miał procę...mógł sposobem... hehehe... :) serdecznie pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst ironiczny, co mnie osobiście zmusza do porównań z W. Szymborską. Wyniku nie zdradzę. Puenta dobra. Jedyne zastrzeżenie natury formalnej odnosi się do zastosowanej tu pisowni tytułu gazety. Czy aby nie "PlAyboy"? wałodzia. kochany (a) wałodzia, czesto słysze porónania do Szymborkisej,co uważam za komplement a tak szczerze to Szymborskiej cztytałąm tylko dwa wiersze, brzydko ale cóż, osobiscie wolę jasnorzewską Lechonia i w nich się zaczytuję, a do Szymborskiej tylko z podobizny (nosowej, hehe) a gazeta to też ironiczne , wiec zostanie plej,:P, a zresztą coby nie raziło- zmienię dzięki za wczytność powodzenia
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Marletend Soesen tereso, dzięki radosnego łyk-endu!
Wałodzia Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst ironiczny, co mnie osobiście zmusza do porównań z W. Szymborską. Wyniku nie zdradzę. Puenta dobra. Jedyne zastrzeżenie natury formalnej odnosi się do zastosowanej tu pisowni tytułu gazety. Czy aby nie "PlAyboy"? wałodzia. kochany (a) wałodzia, czesto słysze porónania do Szymborkisej,co uważam za komplement a tak szczerze to Szymborskiej cztytałąm tylko dwa wiersze, brzydko ale cóż, osobiscie wolę jasnorzewską Lechonia i w nich się zaczytuję, a do Szymborskiej tylko z podobizny (nosowej, hehe) a gazeta to też ironiczne , wiec zostanie plej,:P, a zresztą coby nie raziło- zmienię dzięki za wczytność powodzenia To może w takim wypadku, aby wszyscy ślepcy mego pokroju bez problemu ironię dostrzegli, napisz: "plejboj"?? Oczywiście, że są ciekawsi twórcy od p. Wisławy. Wspomniałem o niej, bo w przypadku ironii stanowi ona taki nośny symbol, od razu wiadomo, o czym mowa;)
egzegeta Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Stasiu wierszyk niczego sobie nawet pasuje dla dorosłych;) tylko to "niestety" - pasuje jedynie do rymu, ale nie do sprytnej puenty. Osobiście pomyślałbym nad ekwiwalentnym substratem;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi