Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 prawdziwy mężczyzna to musi zasadzić prącie w brudasie mieć bękarta popełnić samobójstwo prawdziwy mężczyzna to musi poetą być już nawet po musztardzie
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Coraz bardziej Twoje ostatnie teksty przypominają mi wiersze Wojaczka; nawet nie chodzi o język,ale tematykę i ekspresję a taką poezję lubię podoba mi się wplecenie frazeologizmu na bazie -:"i musztarda po obiedzie"(bo chyba o to chodziło,ale może się mylę) dodam jeszcze ,że prawdziwy mężczyzna musi ściąć drzewo,spalić dom i zabić syna-gdzieś to kiedyś usłyszałem pozdrawiam i czekam na taką Twoją poezję therion [sub]Tekst był edytowany przez piotrbierzynski dnia 11-06-2004 18:05.[/sub]
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Forma tej poezji jest bardzo agresywna, jest Pan moderatorem - czy nie było by dobrze zastosować chociażby zabiezpieczenia typu "od lat 18-tu". Chciałbym zauważyć, że serwis jest ogólnie dostępny i dzieci też go przeglądają. Z całym szacunkiem do Pańskiej twórczości - MC.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja proponuje lepszy zapis "zawsze po 23.00". Ostatnio Adam tniesz językiem. Przyzwyczaiłeś mnie do gry słów, zabawy nimi, tu trochę jakby tego mniej, jedynie "poetą być już nawet po musztardzie", więcej za to złości, ironii. Ale lubię takie cięcia.
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ano cięte to złością...ale zgrabne (na moje oko) pozdrowionka Wiolka
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak tak, powinien krewić!
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za mało ironicznie potraktowane te stereotypy, żeby było ciekawie, a jeśli ironii nie miało w tym być, to jeszcze gorzej. Ale w sumie to wcale nie do końca dla tego wiersza tu zajrzałam, raczej interesuje mnie wyjaśnienie, dlaczego prącie jest ok, a chrzanisz nie? No chyba że tu jednak o coś innego chodzi.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pławienie się w brudzie życia nie oczyszcza oczyszcza dobro nawet po musztardzie życzę truskawek na deser pozdrawiam seweryna
Rekomendowane odpowiedzi