Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 czekaj, jak na razie jestem: - wyalielowany - psudofilozofujący (paradoks autorstwa vacker'a flickan'a - pogratulować) - zrzędzący - masochistyczny ja bym dodał: - mizantrop - dziwak - bezdomny Jeśli masz ochotę określ mnie - bardzo cenię krytykę swojego ego
vacker_flickan Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dodałbym niezwykle egocentryczny, a ta postawa "uderz mnie" nadaje masochizmowi martyrologiczny posmaczek
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 ale to nic, bo mamy altruistycznego bez skazy vacker'a flickan'a zazdroszczę Ci bom egocentryk i chciałbym nim nie być dziwnie się jednak nudzisz i dziwnie wielką liczbę komentarzy posiadasz bez wiersza jednego, eee - tyś pewnie poeta idę się wysikać
Olesia Apropos Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. vackuś był tu, zanim pan dowiedziałeś się o istnieniu tego forum. stąd liczba komentarzy. nie będę pana pocieszać, że liczy się jednak jakość, nie ilość - bo w pana przypadku ta zasada się nie sprawdza. vackuś miał masę wierszy i nadal ma, już ja wiem gdzie ;D a że postanowił usunąć - to jego święte prawo. vackuś jest bez skazy i bardzo się o mnie troszczy, dlatego: nie pozwalam! nie do kata on należy, mój ci on! w wolnym tłumaczeniu: ... (a zresztą) ps. nie obchodzi nas pańskie wypróżnianie.
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ole vacker teraz już sikam podwójnie jak to się mówi: to nie z racji starości należy się szacunek... głupi ten kto tego nie pojął mogę bom przecie egocentryk a państwo wspaniałomyślne rzepy które z racji nudy lubią zlizywać cudzą ślinę i dolewać słodkiej żółci proszę przekazać flickan'owi że kończę bo idę na stronę tym razem nie będzie tak lekko trudno się jest odezwać kiedy się ma parcie
kazelot Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 przynajmniej media przestaną mowic ze to kaczynski nas "kompromituje na arenie międzynarodowej" :)
kazelot Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze mi tylko powiedz jak skorupmowany pzpn przeklada sie na umiejętności zawodników?? bo to bedzie musial byc fantastyczny wywód... (powiedzieć że ciągną kasę dla siebie zamiast wydawać na szkolenie to nie argument z kategorii korupcji, a jedynie z kategorii polska mentalność) i to własnie ta mentalność jest odpowiedzialna - bo chłopaki potrafią grać w piłkę (a już na pewno rodzą sie w polsce potrafiący grać - wystarczy popatrzec na podolskiego czy klose) - ale niszczy ich właśnie polskie piekiełko - od trampkarzy trenerzy tępią chłopaków z "ikrą" (pomijając że trampkarzy - kiedy tak naprawde kształtuje sie cala piłkarska osobowść trenują najbardziej niekompetentni imbecyle - o ile na lidze trzeba mieć licencje o tyle trampkarzy moze trenować każdy)... i tak jest przez całą późniejszą kariere - boruc też jest w naszym piłkarskim światku nie lubiany - bo za duże sukcesy odnosi, bo się ostenstacyjnie żegna na derbach (z protestanckimi rangersami) - dobry piłkarz to przede wsyzstkim silna psychika - ale takich w polsce sie nie lubi i niszczy gdzieś po drodze
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 bez sensu jest zastanawianie się kto winny a kto nie, prawda jest taka że wy wszyscy jesteście winni, jak "pazury" to większość na jednego, jak jeden to trumna cała.
Rekomendowane odpowiedzi