lubię latawce Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem wiem :P już się z tym pogodziłam. fajnie panie Panceli że jednak plusik ;) a, niech będzie, dla Ciebie honorowy, 666 komentarz :P andzia
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 -kamikadze-boski wiatr- stoi na moście. -przecież lubisz wiatr, latawcu. sup
lubię latawce Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 może za dużo kamikadze, ale nie rozumiem komentarza sup że super czy siup do kosza? and(zia)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - albo suponuję. zamiast kamikadze napisz: boski wiatr, to jest to samo. -wiersz jest bardzo dobry. pyk
lubię latawce Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 uff, kamień z serca ;o) ale z tym wiatrem to tak z przymrużeniem oka, co nie? he. ;o) poz :P
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -z wiatrem to nie żart. kamikadze, to po polsku: boski wiatr. nazwanie samobójcy boskim wiatrem- ładnie pyk
Boskie Kalosze Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Śliczny, nastrojowy obrazek. Choć podobnie jak Komuś powyżej troszkę nie leży mi końcówka. Może uabstrakcyjnić ją, zawiesić jak ta chwila w wierszu na zawsze zapamiętana? Coś w tym stylu: między mostem a wodą kamikaze - już się nie wróci ani nie spadnie Tak czy siak, kupuję :) Pozdrawiam
lubię latawce Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Boskie ;P w zasadzie to końcówka wypływa z sentymentu do pewnej piosenki :P bo ja mam na drugie Karolcia :P ;-) andżelka pozdrawia
Rachel_Grass Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 zestawiłam sobie teraz tytuł z wierszem (kilka razy) i dochodzę do wniosku, że jednak pasuje. chociaż w tym kontekście pragnienie bardziej by pasowało. tyle że wtedy byśmy pewnie nie pokapowali, o so chozi :)
lubię latawce Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzie wuszko a czy to nie sukces że podoba się chociaż początek? czułkiem ;* myślałam nad tym pragnieniem ^^ ale to jednak jestem ja. on jest sprite :> (ale jestem niewyżyta:P ) cmok ;*
Rekomendowane odpowiedzi