kasiaballou Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 to tylko marskość myśli spacerując chwytają półpasiec wsteczne przeciągi ograniczają ruchy żył zapalenie brunatna chemia mózgu i skronie zwieszone znoszone skronie zroszone nadzieją na zdrowie lordoza kifoza myśli skolioza ubocznych odkształceń skrzepów na nieprzeciętność okaleczony wen.flon
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 skronie zroszone- mogłam sobie uszczypnąć tylko to a ciekawa jaka ta rosa była: ciepła, letnia(...) pośród pozostałych gmatwanin:) ciepłoniaście
HANIBALL.L Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za medyczny, jak dla mnie, przepomysłowiony, pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaMy.
kasiaballou Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt, masz dużo racji pozdry_kasia. :)
kasiaballou Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za medyczny, jak dla mnie, przepomysłowiony, pozdrawiam Rozumiem, ale taki był zamysł - jest myśl, może nie ma tylko/aż poezji - dziękuję za komentarz pozdrawiam kasia.
kasiaballou Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaMy. Bardzo Wam dziękuję, biorę w całości. Pozdrawiam serdecznie kasia :)
HAYQ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nic bym nie zmieniał, zwłaszcza wersyfikacja powinna zostać, jak jest. Może to kwestia przeczytania - mnie się czytało świetnie. Pozdrawiam
adolf Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze? super wiersz, ale i tu mam zarzut: gubi się w "przedoebrzeniu" zrealizowałaś fajny koncept, ale czasem: lordoza kifoza myśli skolioza ubocznych odkształceń popadasz w nieuporżadkowanie. Nie pdobami się to: lordoza, kifoza, bo brzmi jak jakieś zkalęcie w książce dla dzieci 0-3 gdzie autor upycha jak najwięcej dziwnych słów. Jednocześnie wiem, że chodzi o tąesowatą strukturę, wieć moze: lordoza myśli skolioza ubocznych kifoza odkształceń wtedy mamy lepsze wrażenie tkaiego wężyka ;p atu też to takie "prześłowienie" żył zapalenie brunatna chemia mózgu i skronie to brunatna i chemia psuje mi wszystko, nie podobas się, bo chemia nawet tu użyta jak w języku potocznym kiedy chodzi o np. lecznei nowotwrów to tu jakoś zdaje się upchnięta. Co do całości wyszeł ci niezły pociag, bo pociąga, fajnie budujesz obraz, ktory sobieczytlenik może ładnie odbudowac nap odstawie wersów-wskazółwek;p podoba się pozdr.
kasiaballou Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślę te odmienne opinie. Spodobała mi się wersja Duetu - odkładam. Dzięki za wgląd i pozytywa. Pozdrawiam. kasia.
kasiaballou Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze? super wiersz, ale i tu mam zarzut: gubi się w "przedoebrzeniu" zrealizowałaś fajny koncept, ale czasem: lordoza kifoza myśli skolioza ubocznych odkształceń popadasz w nieuporżadkowanie. Nie pdobami się to: lordoza, kifoza, bo brzmi jak jakieś zkalęcie w książce dla dzieci 0-3 gdzie autor upycha jak najwięcej dziwnych słów. Jednocześnie wiem, że chodzi o tąesowatą strukturę, wieć moze: lordoza myśli skolioza ubocznych kifoza odkształceń wtedy mamy lepsze wrażenie tkaiego wężyka ;p atu też to takie "prześłowienie" żył zapalenie brunatna chemia mózgu i skronie to brunatna i chemia psuje mi wszystko, nie podobas się, bo chemia nawet tu użyta jak w języku potocznym kiedy chodzi o np. lecznei nowotwrów to tu jakoś zdaje się upchnięta. Co do całości wyszeł ci niezły pociag, bo pociąga, fajnie budujesz obraz, ktory sobieczytlenik może ładnie odbudowac nap odstawie wersów-wskazółwek;p podoba się pozdr. Dziękuję za rzeczowy koment - dziecinny? no, nie wiem. Cieszę sie, że znalazłeś jakieś fajne miejsca, przeanalizuję tego wierchoła. Pozdrawiam. kasia.
JacekSojan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 to się udziela, infekuje; ale to znaczy - że przekonuje, jako rzemiosło; jako wiersz/poezja prowadzi do zatoru - myśli; J.S
Rekomendowane odpowiedzi