jasna Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Haiku Katarzyny Bielińskiej zostało opublikowane w czerwcowym Mainichi: www.mdn.mainichi.jp/culture/wa/etc/haiku/ Kasiu, serdecznie Ci gratuluję publikacji i nieustająco życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam, jasna :D
Boskie Kalosze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Gratulacje! Tym bardziej, że haiku naprawde piękne - może tylko ze dwa z pozostałych równie mi się podobały. Pozdrawiam :)
Waldemar Talar Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Również gratuluje Katarzynie owego wyróżnienia. pozd. mocno
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 niestety, nie otwiera mi się ta stronka, szkoda. Może jakiś inny link? Autorce serdecznie gratuluję.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dziękuję wszystkim pięknie i przesyłam ogromniaste uściski i buziaki:))) Pozdrawiam Was ciepło:) Kasia
Rafał_Leniar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja też gratuluję, ale mam jedną prośbę. Otóż link nie działa, a haiku chciałbym przeczytać :( Pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu zamiast www na początku jest: h ttp://mdn.mainichi.jp/culture/wa/etc/haiku/ (bez przerwy pomiędzy "h a "ttp"). Pozdrawiam
jasna Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witajcie :-) Dziś to haiku jest już w archiwum: www.mdn.mainichi.jp/culture/wa/etc/haiku/archive/2008/06.html dlatego wczorajszy link nie działa. Tak mi się przynajmniej wydaje. jasna :-)) P.S. Niestety, archiwum tez nie działa i konieczne jest h ttp://
Rafał_Leniar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dzięki za wskazówki, ale nie działa. Może ktoś je zapamiętał i wstawi je tutaj? Pozdrawiam.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo proszę Rafale:) spring wind in girlish hair deep breath Pozdrawiam:)
Orston Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kasiu! Pozwól, że pogratuluję Ci też innego sukcesu: www.mdkgrunwaldzka.pl/aktualnosci.htm Gratulki! :-*
Katarzyna Bielińska Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach dziękuję Orstonku:)))
Rekomendowane odpowiedzi