Everygrey Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Za dużo myślę mówię Przeszkadzam w porodzie Grubiańskim oddechem przytłumiam Lekkie drżenie każdego słowa A wers kołysze się niewyraźnie Sapie z rozdrażnienia Śrubokrętem przykręcę ten przecinek By nie przeszkadzał u-lotności Nastroju, stroju wiersza I znów zostaje żal Białej kartki tykającej kursywy
Nessa Isilra Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 I znów zostaje żal Białej kartki tykającej kursywy może nie nowe spostrzeżenie, ale z całego wiersza podoba mi się najbardziej:). I śrubokret też fajny. Co do całości, to dla mnie taki trochę groch z kapustą:) W sumie nie wiem na czym sie skupić. narazicho:)
Bernadetta1 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 wyczuwam Żal...i to taki przez duże ż...Dlatego ujął mnie, może własnie prawdziwym ja?
a._mrozinski Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Miałaś pomysł; nie jest to kolejny smutny wiersz. Że trochę groch z kapustą to i ja się zgodzę. Ale może dzięki temu każdy znajdzie w tych zaledwie kilku wersach coś tylko dla siebie. Ja zabieram Grubiańskim oddechem przytłumiam Lekkie drżenie każdego słowa pozdrawiam Arek
Everygrey Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 a co Arku, kojarze Ci sie tylko ze smutnymi wierszami??
lubię latawce Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 a może "śrubokrętem przykręcę ten przecinek"? - tak byłoby moim zdaniem lepiej. ogólnie podoba się, oprócz trzech ostatnich wersów - są jakby dopowiedzeniem reszta plusowa. pozdrawiam, andżelka :)
Rachel_Grass Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 wiersz toczy się dwoma płaszczyznami, które motają w interpretacji i powiększają jej pole. dodam może dla przyzwoitości, że nie wszystko leży i można dopracować, ale ogólnie fajne. pozdrawiam.
Everygrey Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dziekuję Andżelo za sugestie co do tego wersa ze śrubokrętem, jest faktycznie lepiej jak mówisz:)
lubię latawce Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 cała przyjemność po mojej stronie :D no i widzę, pozbyłaś się końcówki i'm so happy :D i mogę dać teraz pełnego plusa :))
Everygrey Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 tak, teraz sie jakos go tak czyta i nie mozna sie zatrzymac i konczy sie wiersz i ciagnie sie jeszcze mysl, jakis zal, jakies ale... bardzo Ci dziekuje Andżelo za sugestie i za plusika:)
Pancolek Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 za dużo myślę o przeszkadzaniu w porodzie oddechu tłumionego drżeniem każdego słowa a wers kołysze się niewyraźnie sapie z rozdrażnienia śrubokrętem przykręcę ten przecinek by nie przeszkadzał lotności wiersza i białej kartki tykającej kursywy nabroiłem ;) Momentami ciekawe. Pancuś
Everygrey Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 ale to taka pancolkowa wersja, w ktorej nie czuje swojego zalu...
Pancolek Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To było tak tylko z miłości do mącenia ;)
Rekomendowane odpowiedzi