Vanaheim Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Związek Kuby definiuje dialog: Ona: Potem te bąbelki tak podchodzą do gardła. Kuba: To dziwne. Ona: Co ?! dzikie ? Kuba: To dziwne. Ona: A, tak… no dziwne. W ciemnościach wyglądali niestrudzenie, jak genezyjskie World Trade Center. W alternatywnej wersji historii życzymy, by inni też się od was odbijali. Rozbity Arab
Espena_Sway Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 hej :) lubię eksperymenty, choć wiadomo często są nieudolne. tutaj jest ciekawie i szczerze plusuję. pozdrawiam Espena :)
H.Lecter Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Nieudany eksperyment mogę wybaczyć ale nie zblazowaną nudę.Do kosza.Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Dla mnie bardziej nieudany niż udany eksperyment. Ale przecież i nieudany eksperyment nie jest eksperymentem złym czy niepotrzebnym. Arek
lubię latawce Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 się nie podoba, zwłaszcza drażni ten podpis "rozbity Arab" ode mnie minusik :(( ale pozdry serdeczne ;)
Rekomendowane odpowiedzi