Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 duży napis wina świata mówisz że zgadzasz się z tym kto to napisał to wina świata odpowiadam wtedy że przecież to jest kurwa szyld w środku sprzedają wina a ten kto to napisał wcale nie musiał o niczym myśleć to że my myślimy to też nie wina świata to wina świata że nas nie stać by wejść i kupić
Marusia aganiok Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 wina świata jak winny zapach takie podwójne znaczenia mogą wprowadzić w błąd:))często wynikają zabawne konsekwencje:))) Cóż, nasz język winny poradzi sobie z takimi winami:)) Pozdrawiam:)))
Agata_Lebek Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Umiesz bawić się słowami,przy okazji rozbawiłeś i mnie:) Nawet przekleństwo nie drażni w tekście.Stawiam wino niewinnie;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem szczerze, nie lubię w wierszach stawiać słówek z podwórkowej łacinki, ale tutaj musiałem, żeby podkreślić,. dobrze, że nie razi dzięki za miłe słowa pzdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wino trzeba pić aż się człowiek nie poczuje winny to taka recepta na wiersze ;j zdrówko Jimmy
lubię latawce Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 "odpowiadam wtedy że przecież to jest kurwa szyld" exactly. do tego wiersza nie mam nic tylko trochę tak nie po bożemu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odpowiedź musiała być z życia wzięta, tamten rzeczywiście trochę zagmatwany... zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi