Seler Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Był tak ciepły, że jego kręgosłup powoli ubierał się w mahoń. Za jego przykładem palce posiwiały brzozą. Wkrótce i reszta kości dostojnie zdębiała, a on położył na swoich oczach liście i poszedł na opał.
Pancolek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Takie jakieś nie dla mnie ;)
Rachel_Grass Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 uhm, gra słowem! może by przewersować? o tak, na przykład: Był tak ciepły, że jego kręgosłup powoli ubierał się w mahoń. Za jego przykładem palce posiwiały brzozą. Wkrótce reszta kości dostojnie zdębiała, a on położył liście na swoich oczach i poszedł na opał. dla mnie za mało, ale brzmi wcale nieźle :)
Kamil Mikietyński Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nawet niezłe, ale jednak wolę wiersze z rymami, bardziej rozbudowane i takie bardziej zorganizowane. "Mój styl" jest zupełnie inny, dlatego może tak myślę.
H.Lecter Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Proste,czyste,bez maniery.Kupuję.Pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nazwałbym powyższe sympatyczną grą słów, ale nie widzę tu żadnej myśli, która miałaby być przekazana, jedynie niezbyt przykuwający moją uwagę obraz pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czy coś mnie dziś poruszy? Nadal niewzruszony poezją tkwię przed kompem... Pozdrawiam
Kamil Mikietyński Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Do Mr. Żubr Sprawdź może wiersz pt. "Przyjaciel", jeszcze nikt go nie skomentował, a chciałbym poznać czyjeś zdanie.
Mr._Żubr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie chcesz tego, ale ok, gdzie go znajdę? EDIT: Ok, mam. Choć na 'bez limitu' rzadko zaglądam. DRUGIE EDIT: Już, ale się nie ucieszysz.
Kamil Mikietyński Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Do Mr. Żubr Zadowolony nie jestem, ale twoja opinia daje sporo do myślenia. Rzeczywiście muszę się jeszcze wiele nauczyć. Dzięki za radę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Pomysł jest, ale do perfekcji długa droga. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi