H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Agnieszce Osieckiej czasami wystarczy tylko unieść się lekko na palcach albo wdrapać na szafę i już widok taki że można uszyć z niego zielony dobry dzień u Pana Boga na półce z książkami pod literą O nie ma twoich wierszy słyszę : - wszystkie są w czytaniu
egzegeta Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 broń Panie Boże, żebym się wtrącał;) ale dwa ostatnie wersy czytam: nie ma twoich wierszy - wszystkie są w czytaniu dobre, choć oczekiwania nieco większe pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś zniosę wtrącanie się.Przy twojej wersji umyka rozmowa z Bibliotekarzem.Jeżeli nie ma to znaczenia dla klimatu wiersza (tu proszę o podpowiedź),to pomyślę nad tym.Dzięki że wreszcie zajrzałeś.Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 uważam ten wiersz, jako swoisty hołd dla twórczości Agnieszki Osieckiej. Wiersz jest prosty, nie nadęty, nawiązuje prostotą do życia i poezji tej Poetki. Dlatego właśnie mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 uważam ten wiersz, jako swoisty hołd dla twórczości Agnieszki Osieckiej. Wiersz jest prosty, nie nadęty, nawiązuje prostotą do życia i poezji tej Poetki. Dlatego właśnie mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a babie tak się spodobał aż dwa razy się zapisała:P:P:P a mnie za mało! Ona zasłużyła na więcej:):)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - to może tak, wywalamy "że" powtórzenie niepotrzebne , a przekaz zachowujemy, tak jak chciałeś. -pozdrowienia. hop
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałaś.Kropka.Dzięki,babo.Jak zwykle serdecznie...
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a babie tak się spodobał aż dwa razy się zapisała:P:P:P a mnie za mało! Ona zasłużyła na więcej:):) Na tym polega Jej wielkość.Zawsze będzie za mało.Pozdrowienia.
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - to może tak, wywalamy "że" powtórzenie niepotrzebne , a przekaz zachowujemy, tak jak chciałeś. -pozdrowienia. hop Skorzystałem Andrzeju.Dzięki.Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 czasami wystarczy tylko u Pana Boga na półce z książkami pod literą O nie ma twoich wierszy słyszę : - wszystkie są w czytaniu przyznjamniej ja to tak widze. Puetna się spodobała. wiersz też. pozdr.
adolf Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 czasami wystarczy tylko unieść się lekko na palcach albo wdrapać na szafę i już widok taki że można uszyć z niego zielony dobry dzień wystarczy czasmai spojrzeć ponad to co zostało uznane za "idelaną poezję" czyli spojrzec na zwykły świat i okaże się, że i w nim mamy wiele uzdolnionych twórców. tak w skrocie. pozdr ;p
kasiaballou Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 bardzo podoba mi się ten wiersz, i tyle, pozdrawiam_kasia.
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naginasz trochę wiersz,tego w nim nie ma.Agnieszka pisała "z wysokości szafy".Tylko tyle i aż tyle.Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niczego więcej nie chcę.Dzięki.Pozdrowienia,Kasiu.
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Bardzo lubię wiersze O. Pięknie oddałeś wielkość poetki. Jestem pod urokiem. Serdecznie pozdrawiam -teresa
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tylko podszedłem do półki z książkami...Dzięki.Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. adolfie, jesteś WIELKI!!!w komentarzach!:):P
Marusia aganiok Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 to chyba dobrze, że są w czytaniu:))? a widok z szafy - fascynujący i zgadzam się z Autorem:))) Pozdrawiam:))
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,czytanie to obecność.Z szafy pięknie pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi