Ania_G. Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Do Emaus nie chodzę w drodze ja i moje ego czasem jakieś przyklejone twarze pasują do rampy i dobrze mi z nimi dopóki są poza i tylko przejazdem Na stacji czternastej ma postój jeśli jesteś Królem trzeba jechać dalej przy łamaniu chleba poznasz mnie po ludzku Będe jak niewierny Tomasz czasem Piotr nawet o brzasku z Twoim pustym grobem pełnym niepokojem ja i moje dłonie i życia żenada a za nami Emaus
Rachel_Grass Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 porwałaś się na wysoce ciężki temat i nie do końca wyszło. jest materiał, jest jakiś pomysł, ale nie ma dobrego wykonania. a "żenada życia" brzmi żenująco.
kasiaballou Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 pomysł ciekawy, ale do korekty, tytuł i pierwsza - trzeba z czegoś zrezygnować, troszkę odciążyć od nadmiaru słów, pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 w/g mnie zbyt wiele treści chciałaś zmieścić i najważniejsze trochę umyka, po dopracowaniu może być dobre serdecznie pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 trzeba jechać dalej przy łamaniu chleba poznasz mnie po ludzku to dobre, pozdra. ciepła
Tali Maciej Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 nakreślona już wcześniej żenada, brzmi fatalnie kolokwialnie nie pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 zgadzam się z uwagami, za dużo "Emaus" (2 x w treści + w tytule). Podoba mi się, co Judyt; "przy łamaniu chleba poznasz mnie po ludzku", pozdrowienia - baba
Rekomendowane odpowiedzi