Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dopadam kartki wielki rumieniec na czole język dotykiem natchniony zwilża wargi niecierpliwy ząb kąsa łącznika z płótnem pod mój obraz chmurę nabrzmiałą nad głową rozgania grzech pierwszych ludzi * spoglądam lewo prawo lewo po cichu odkładam raniony ołówek na palcach skradam się z powrotem do łóżka
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Pana! Podoba mi się. "Dopadam kartki [...........] na palcach skradam się z powrotem do łóżka" Jak ja to znam.. Pozdrawiam ciepło.
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale! Mimo "ucieczki do łóżka" wena przybyła. Gratuluję! Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na skrzyżowaniu snu z ołókiem oddech przyspieszamy, scalamy a potem kic w ciepło umykające pięknie o tym, co tak wielokrotnie doświadcza się gratuluję pozdrawiam seweryna
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Arahjo (cóz za śliczne imię - słuchałem na żywo kultu w piątek) : ) miło, że zajrzałaś
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Panie Marku - cieszę się, że zechciał mnie Pan odwiedzic pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wdzięcznym niezwykle Pani Seweryno za komentarz - pozdrawiam serdecznie
Kuba Boryczka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie również się podoba, ma nawet pewną iskrę...może to ten "koncept"..jeden z lepszych, jakie dziś czytałem, choć nie przepadam zbytnio za taką formą, gdzie wersy to pojedyncze słowa... pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe... Ewciu, dzięki serdeczne : )
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie męczy ten odkładany po cichu "raniony ołówek"... Pozdrawiam. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję za wpis - miło słyszeć komplement: ) pozdr.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co miałaś na myśli Joanno?
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się dlaczego nazwałeś go "ranionym", jego los taki, że musi być temperowany i powinien wypisywac się (może sie nawet łamać!). Jeśli więc jest raniony, to co mu podmiot robi? A może pisze nim coś, co boli, co drapie w serce, dławi etc.? A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może Joanno taka wskazówka: "niecierpliwy ząb kąsa łącznika z płótnem"
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gapa ze mnie, Michale. Zrobiłam z tego dwa obrazy a nie jeden. Dzieki za podpowiedź. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gapa... poszukałaś głębi w kałuży : ) miłego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi