Anielica Śmierci Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 lubię kiedy wzrokiem drażnisz moją skórę oddechem prześlizgując się po granicy bez-wstydu smakujesz mi nawet w ciszy szczęście kojarzy się z kwitnącą brzoskwinią wtedy miłość pachnie inaczej chcę żyć twoimi ustami moimi oczami naszym uśmiechem nawet jeżeli złamałam wszystkie gałęzie cieszyć się okrutną nagością zapachem żywicy
amanita Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 ...a zywica lepka jest :) przyjemny jak chwila o ktorej piszesz ;] pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Początek mnie nie zachwycił, ale im dalej w las tym więcej smaku (i żywicy...)
playing_angel Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 choć nie lubie takiego jezyka, podoba mi sie , pozdrawiam:)
Magnetowit_R. Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 i zapach szklarni.... fajne bez przesadyzmu. pzdr
Waldemar Talar Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez-wstydu smakujesz mi nawet w ciszy-bardzo ładnie to ujęłaś Anielico. wiersz bardzo na tak- . pozd. Waldemar
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Moment z kojarzeniem się mnie się też ;) A wiersz się spodobał. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki słodki, lepki, smaczny pozdry
Patryk_Nikodem Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Proszę Pani, ten wiersz jest zbyt wtórny, mdły i banalny :) pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ładne, ładne to. Choć dlaczego "nawet" w ciszy? A żywica hmhmh Aerk
Anielica Śmierci Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Amanito - żywica nie dość, że lepka, to do tego ma kolor złota. Angel, a jaki lubisz? Sugestie mile widziane. Panie Waldemarze, dziękuję, dziekuję, dziękuję :D Don - ach, te brzoskwinie... Stanisławo, slodki, lepki, smaczny, ale byle nie mulący i sklejajacy. Patryku, bardzo mi przykro, nie chciałam iść w banał, przepraszam. Panie Mroziński, bo inaczej smakuje się wśród tańczących tlumów w zadymionym klubie, a inaczej w ciszy, samotności. Dzięki Wam za wglad, ukłoniki, A.
Barbara Tadaj Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 tak jak sugeruje tytuł wiersz nasączony jest namiętnością.....zmysłową namiętnością.....smaczny....emocjonalny.....przemyślany......ta lekkość i prostota przekazu sprawia że mimo wszystko zachwyca autentycznością...pozdrawiam
Anielica Śmierci Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślany? Hmm, taaak, niech będzie ;P Czuję się miło, dzięki za słowa uznania. Pozz, A.
Rekomendowane odpowiedzi