Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze chwilę
cię pokocham
pooddycham
poczuję
potęsknię

Jeszcze chwila
a nie będzie nas
rozmów o niczym
lawendowych poduszek
ścieżek zamyślenia

Jeszcze chwila
będę
włóczyć się po mieście
wtulać w płachty nocy

Jeszcze chwila
sama
zapomniana
bogatsza
o twój obraz

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a może ... :

Jeszcze chwilę
pooddycham
poczuję
potęsknię

Jeszcze chwila
a nie będzie
nas, rozmów o niczym
lawendowych poduszek
ścieżek zamyślenia

Jeszcze będę
włóczyć się po mieście
wtulać w płachty nocy

Jeszcze sama
zapomniana
bogatsza
o twój obraz

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena poeta bez pisania nie może byc szczesliwy w pełni, bo to część jego jestestwa!  
    • @karenka dokladnie ! Musimy się wyczerpałam, żeby móc ponownie załadować,  a ładować się  - pieknie @wiedźma napisała: "tym co kochamy "        Pozdrawiam rownież i dziekuję Ci ślicznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@wiedźma no i super
    • @viola arvensis   Ty jesteś moim Aniołem   a ja już nie chcę cierpieć    nie muszę pisać ale chcę być szczęśliwy   niech świet pokaże mi teraz swoje słodkie oblicze   Twoje   i niech Ortolan wyśpiewuje swoje piękne kawałki   nawet te które fascynowały Bethovena   proszę           @andrew   wielkie dzięki za Twoje miłe słowa   badź szczęśliwy:)               @Sylwester_Lasota   Sylwestrze   zniknęło wszystko    łącznie z Alicją   ale nie tą naszą świetną Alicją bo ta pewnie bawi się ze słońcem gdzieś na plaży świata    ale ta od Lewisa Carrolla   lustra też nie ma   tylko samotne krzesło       dziękuję bardzo za wspaniały komentarz   pozdrawiam Cię:)          
    • Nie pytaj mnie o drogę sam nie wiem gdzie idę zostawiam tylko ślad stóp bosych na papierze nie pytaj mnie o zdrowie sam nie wiem że choruję zostawiam tylko ślad serca co wciąż bije nie pytaj mnie co słychać sam nie wiem co u mnie zostawiam tylko ślad słów co duszą napiszę nie pytaj mnie o pieniądze sam nie wiem że zarabiam zostawiam tylko ślad monet porzuconych na plażach nie pytaj mnie o miłość sam nie wiem że kocham zostawiam tylko ślad bez przyczyny zakochania
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - zgadzam się z tym uczeniem - pomaga zrozumieć trudne chwile życia -                                                                                                                                        Pzdr.serdecznie. @Leszek Piotr Laskowski - @Rafael Marius - @Stukacz - @Benjamin Artur @Lidia Maria Concertina - @Poet Ka - @Posem - @.KOBIETA. - uśmiechem wam dziękuję - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...