HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 na mównicy jacyś dwaj z nieugiętym śmiesznym gronem w jajecznicę z kaczych jaj wmieszać chcą co u-sadzone wciska w łeb z o.o. pozycja co nie mieści się już w pale w zaciśniętych ustach dykcja znika w farmazonów szale wiosna panie idzie chyba przysiąść by trza z kobitką bo zdaje się że w piwnicy stare kartortofle kwitną
adolf Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 bo zdaje się że w piwnicy stare kartortofle kwitną na mównicy jacyś dwaj z nieugiętym śmiesznym gronem w jajecznicę z kaczych jaj wmieszać chcą co u-sadzone wiosna panie idzie chyba przysiąść by trza z kobitką
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 jak kiełkują to czas (u)sadzić fajnie pozdrawiam teresa
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby rzekł Sz.P. Zawisza - "piełkna " rozbiórka Dodek, whyt-whit... piełkna! Nie gniewaj się adolfie za to whyt-whit. Z Dymszą mi się Twój nick kojarzy ;) Dzięki, że Ci się chciało :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale z trzonowcami bieda ;))))) Dzięki - świetny koment!!! Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tego nie zrobię, obrzydliwy jestem - dość samego słuchania i patrzenia. ;) Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby rzekł Sz.P. Zawisza - "piełkna " rozbiórka Dodek, whyt-whit... piełkna! Nie gniewaj się adolfie za to whyt-whit. Z Dymszą mi się Twój nick kojarzy ;) Dzięki, że Ci się chciało :) Pozdrawiam. własnie to, że ci się kojarzy z Dymszą, a nie wyłacznie a nie z Hitlerem, to znaczy ze masz otwarty umysł. ;-) Może smiesznie to brzmi, ale 90% jest ograniczona poznawczo ;-))) pozdr.
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Hayq, niezwykle celny i gorzki, kar-tofle kwitná aja mam wode z mózgu..... serdecznie pozdrawiameS
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też Stasiu, ale wolę już na tej wodzie, póki co, spokojnie kluchy ugotować niż kartofle z łykiem odsmażać. Pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Trafnie i z uśmiechem . "I znowu sobie powtarzam pytanie: Czy to głupota? czy udawanie?" Często zastanawiam się czy niektórzy politycy wierzą w to co mówią, czy mówią to w co ludzie mają uwierzyć... Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spółki szczerze odradzam, konta w banku też - można i bez niego spokojnie (są przykłady) inwestować, brać kredyty i tak na przemian. Umorzą... albo wsadzą, ale to zależy... w co lub w kogo i czy odpowiednio zainwestowaliśmy. Proste.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe - wiara w tym przypadku "odgrywa" mało znaczący epizodzik, bo cała para idzie w to, czy się uda, czy nie słuchających powstrzymać od śmiechu. ;) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 "przysiąść by trza tu z kobitką" - dodałam "tu" bo wtedy bardziej do rytmu:) Na oko zabawne, choć jak mówią ma drugie "dno" :)) Pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 HaYQ! Celna pointa. Nadchodzi pora na sadzenie. He! Jeszcze w piwnicy ,ale kiełkuje:)) PozdrawiaM.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie będzie się zgadzało z ostatnim wersem. Bo tu jest: 8, 7, 8, 7. W pierwszej 7, 8, 7, 8. Środek 8x4. Nieważne zresztą, chodziło mi raczej o pauzę w tym miejscu, stąd taka, a nie inna wersyfikacja. Określając "tu" powtórzyłbym właściwie to samo w następnej linijce, bo tym "tu" jest piwnica. Dzięki Aganiok, miło było Cię gościć. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o ile dobrze ogarniam to sadzenie (się) trwa cały czas (i ta wścieka zajadłość) A, że wiosna, to i w piwnicy się cieplej zrobiło, ze żłobów ubyło i kiełki wylazły PO nowe papu. Szkoda tylko, że kanały nieleczone ;)) Dzięki za wizytę Marlett, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobra... ostatecznie w bieliźniarce, u mamy możesz ze dwie stówy "na czarną" schować ;P... ozdrawiam.
W_ita_M. Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 nie mogę, mam swoją. ciepełka.
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 dobre HAYQ, dobre pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 podwójnie podkręcone te sadzeniaki :)
Rekomendowane odpowiedzi