Judyt Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 jakby nie wiedział służy dlaczego z dedykacją najbliższym ocaleniom gdzie na skraj kroków zamyślone skargi słyszeli dźwięki łez by znów narodzić się przez czas największy sprzymierzeniec nie pytaj mnie ile pod parasolem kryje czyjś grzech a każdy dzień w czułości siły oddawanej im w cierpieniu tym więcej miękkie ramię bezkresny owoc tchnieniem zaiste pomagasz bym mogła ufać wschodząc w krystaliczną woń w leciutkich dotykach nakłoniwszy do poszukiwań z dreszczem ze spowiedzi splatając pocałunek w głowę po opowieści wola trwania a spróbuję rozwinąć tęczę gdy rozjaśniasz i nie wiem czy tak dalej profesjonalnie dorzucisz kredki trzech domów wysokich 18.02.08r.
Emu Rouge Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 jest cudowny:) naprawdę:)))) pzdr Aga P.S. może bym 'dodawanej' skresliła tylko. Ale to drobiażdzek;)
Emu Rouge Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 o, więc jeszcze zmiany...to wrócę za chwilę;)
Judyt Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aga: cudownie dziękuję za spontaniczną obecność:) (i drobiażdzek cenny) to prawda -jeszcze się dokańcza pozdr. ciepło
IN Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 a ja bym pomajstrowała jeszcze trochę ;)
Pancolek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Jutro coś spróbuję skrobnąć, żeby zostawić alternatywę. Na razie drażnią mnie słowa: łzy i cierpienia - nienawidzę ich, ale jestem tendencyjny, więc... do jutra chwilowo ;) Śpij dobrze, Judytko. Pancuś
JacekSojan Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 "na skraj kroków zamyślone skargi" - modernizm w modzie? mam wrażenie jakiejś kalki literackiej po-tetmayerowskiej, po-reymontowskiej... "bezkresny owoc tchnieniem zaiste" - zaiste, mam rację... dlatego nie, nie podoba się,; to sztuczny język - nie wierzę, aby autor takim się posługiwał...i tak "tęcze rozwijał" w rozmowie z kimkolwiek... J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Czytam i nic nie kapuję, pewnie trza się napić.
egzegeta Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już się napiłem i też nic - chyba za dużo
Rafał Różewicz Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ja też bym jeszcze popieścił ten wiersz tak kosmetycznie:) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się Judyt, tylko nic już nie zmieniaj(plizzzz), a jednak gdyby... ;) to specjalnie zostawiam tę wersję dla porównania. Zginął Ci jeden zakrętas w "ramię". Całość super. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. In:) a co? dzięki za obecność pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku dziękuję za (:obecność i kilka alternatyw, mnie nie drażnią bo to ludzkie na wskroś, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku:) mm a ja wiem czy to modernizm? może być i takie patrzenie a kalki nie ma żadnej, a czy rozmowa jest wierszem? - taka racja mnie się nasunęła ciekawa po Twych słowach dziękuję serdecznie za obecność i cokolwiek :) pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się Judyt, tylko nic już nie zmieniaj(plizzzz), a jednak gdyby... ;) to specjalnie zostawiam tę wersję dla porównania. Zginął Ci jeden zakrętas w "ramię". Całość super. Pozdrawiam. porównania mm? aaj tam może się jeszcze kopnie linijką, a faktycznie urywam ogonki, jak super to super:), popatrzę jeszcze na niego jutro, bo sporo przede mną, dziękuję za obecność i dobre słowo pozdr. ciepłe
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie to pij na zdrówko!:) dzięki za obecność też mam chęć pozdr. ciepło
Emu Rouge Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 chyba bardziej mi się podobał jak bylo go mniej... pzdr aga
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (:Rafale a gdzie? dziękuję za wskazówki - bardzo proszę przedstawić kosmetykę, jeśli taka rada, byłabym dźwięczna pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emu Rouge:faktycznie:) było mniej o 4 linijki, trudno (najwyżej zamknij oczy i odpłyń z tym co dobre:)) pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już się napiłem i też nic - chyba za dużo egzegeto- a Ty nie o wierszu?(: dzięki za obecność pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi