Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 bowiem d człowieka zwykła czasem więcej objawić niż siedem siedzących wysoko dla wpatrywania albo zamilknij też widziałam węża co swoje obślizgłe ciało na dywanie zostawił nie pozwolę na poniewieranie z szatańskim nasieniem dlatego się nie boję przeciwdziałać głupiej śmierci boleć może jedynie ręka choć więcej do zdarcia pozostaje ukradzione:żaden człowiek siły swojej nie zazna dopóki jej w potrzebie swojej nie dobędzie rzęsy pokryte aksamitem włos wolałby ominąć przez to aby nie drżał każdą wiązką a wzrok był wlepiony w brudne budynki szyba taka mętna i skostniała jedynie od zasłoniętej białej firanki która niepewnie kołysze się w tym życiu nie innym a ty przecież jesteś a jakbyś przeszedł i chciał zapytać-bezwiednie 8/10.02.08r.
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 "żaden człowiek siły swojej nie zazna dopóki jej w potrzebie swojej nie dobędzie" jest mi to bliskie sercu pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso: natknęłam się na to niechcący szukając ortografii tak sobie dziękuję za obecność i piękne słowo od kogo? pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Judyt, sorki ale to dla mnie najlepszy twój wiersz- przynajmniej na moje gust(ł)a cmok
Judyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ proszę bardzo bez gusłów i wydziwów się obejdzie dziękuję za obecność i miłe słowo to nie wiersz to życie P.Stasiu, pozdr. ciepło
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Mnie się bardzo podoba:) Chyba nawet rozumiem, ale pisać nie będę, bo się wstydzę, albo to moja jednokierunkowa bujna wyobraźnia:P Podoba się i już! :))) Pozdrawiam Gwiazdeczka
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu proszę pisać wszelkie widzenia mile widzialne dzięki za obecność i czytelność podobanie to cieszy że taki bohomaz może komuś dać na wyobraźnie pozdr. ciepło
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 ciało na dywanie - "ciało" nie. Może "truchło"? rzęsy przykryte - "pokryte" Bardzo dojrzały tekst, a im dalej, tym lepiej. Wąż/Szatan - rzeczywiście, tak to skojarzeniowo funkcjonuje u nas, chociaż z tym wężem to różnie bywa. W porządku.
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są to osobiście dla pisarczykowej trudne bohomazy, jednakże serdecznie dziękuję Michale za obecność:) i słów kilka, wąż to tylko do wykręcenia się taki jad brr mm truchło to chyba zdaje się jakby już nie żyło ciało groza brrr, mmm ślad? nie mam słowa i pozdr. ciepło
egzegeta Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso: natknęłam się na to niechcący szukając ortografii tak sobie dziękuję za obecność i piękne słowo od kogo? pozdr. ciepło Kasiu jeśli to "pożyczone", to może dać kursywą a z tą ręką że niby boleć może jedynie - dałbym bez "jedynie" bo i głowa, i ucho i noga też;))) Ale Ty zakręcasz coraz bardziej, że nie mogę wyrobić z wydobyciem sedna:) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso: natknęłam się na to niechcący szukając ortografii tak sobie dziękuję za obecność i piękne słowo od kogo? pozdr. ciepło Kasiu jeśli to "pożyczone", to może dać kursywą a z tą ręką że niby boleć może jedynie - dałbym bez "jedynie" bo i głowa, i ucho i noga też;))) Ale Ty zakręcasz coraz bardziej, że nie mogę wyrobić z wydobyciem sedna:) Pozdrawiam co jest zakręcone Wiktorze? mogę spróbować odkręcić tylko powiedz co :) d znaczy d nie należy wymieniać ponoć w poezji ukradzione w pełni się zgadzam a kuryswa już zaistaniała i nie chciałabym żeby to razem było czytane to odchylenie, yy znaczy pochylenie ;) znaczy że wszystko jest przetrącone mm tylko ręka na szczęście dziękuję za obecność i ciepło pozdrawiam
IN Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Judyt, przemawiasz jakoby pytia ;) podoba mi się, :)))
Judyt Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapytaj Inko dzięki za chwilkę a może nią jestem o ooo o oo oooo o ooo oo ooo :o ciepło pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi