MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he, nie chę się spoufalać :) nie wytarczy mieć pomysł jak napisać the biggest zoned na świecie, trzeba jeszcze wiedzieć jak to zrobić, tak myślę, ale może się mylę... a idea? może nią było więcej od nic? ... pozdrawiam...
milkar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 No cóz Mariuszu, poziom bruku zostanie zawsze na tym samej wysokości i nie ma szans na więcej :)))))
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Poziom jest mistrzowski - zonet to zonet, a reszta to historia.
milkar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaaa, zoneT Krzywak- teraz rozumiem , ze ty nic nie rozumiesz...a tu chodziło przeciez o zoneD :))))))))
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -historia dopiero się tworzy. -pozdrawiam, szybko, jestem w tworzeniu. cel
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaaa, zoneT Krzywak- teraz rozumiem , ze ty nic nie rozumiesz...a tu chodziło przeciez o zoneD :)))))))) Przy panu to i moje "zonedy" zamilkną, niestety, bazgrolić bez sensu to też sztuka :(
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -historia dopiero się tworzy. -pozdrawiam, szybko, jestem w tworzeniu. cel Tego nikt nie przebije: "widzi pan/pani martwe twarze mają duszę spuszczona kurtyna przysłania widok widzimy tylko przed" to jest mistrzostwo. Przegramy, panie...
milkar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Krzywak , ktos tu napisał ze sięgasz bruku- ty jednak jesteś bardzo poniżej :)
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan się publicznie wydaje, a teraz się tego wstydzi. To jest żenada.
milkar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan się publicznie wydaje, a teraz się tego wstydzi. To jest żenada. nareszcie pokumałeś Krzywak - twój zoned to żenad"a
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan się publicznie wydaje, a teraz się tego wstydzi. To jest żenada. nareszcie pokumałeś Krzywak - twój zoned to żenad"a a pana wiersz to kupa.
milkar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nareszcie pokumałeś Krzywak - twój zoned to żenad"a a pana wiersz to kupa. Krzywak, jaka kupa ten mój wiersz? przecież mój wiersz to nie ty Krzywak :))))
M._Krzywak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pana wiersz to kupa. Krzywak, jaka kupa ten mój wiersz? przecież mój wiersz to nie ty Krzywak :)))) Ale figlarny chłopiec :)))))))
Mr.Suicide Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 zostałem roztrzaskany tym zonedem. nie czytałem ich wiele, ale ten jest wspaniały. na dodatek nasz forumowicz trącił o nowatorstwo to jest to. gratuluję, Michale :))))))))) pozdrawiam.
były__premier Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 zostałem wgnieciony w fotel, heheh. pozdry
JacekSojan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 mi.ość zonedowa wyrażona językiem dźwięków, których charmonia właściwie dostroiła się do artystycznych oczekiwań wysublimowanych odbiorców poezji strony "Z"; pełna synkrezja i synestezja, tylko się rozkoszować; a ja ten skromny wieniec słów rzucam do stóp Artyście; wyście Go znali, ale się na nim nie poznali! :)))) J.S
M._Krzywak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jestem wzruszony :))))))
igor kobylarek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -historia dopiero się tworzy. -pozdrawiam, szybko, jestem w tworzeniu. cel Tego nikt nie przebije: "widzi pan/pani martwe twarze mają duszę spuszczona kurtyna przysłania widok widzimy tylko przed" - kto to napisał? to jest mistrzostwo. Przegramy, panie...
igor kobylarek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Panie Krzywak kto napisał ten najdostojniejszy wiersz
M._Krzywak Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A był taki pan. Chwilowo został wyrzucony za kulturę ;)
Rekomendowane odpowiedzi