Krzysztof Adam Meler Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wszystkich, których uraziłem, proszę o wybaczenie. ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( amen. Wybaczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rafał_Leniar Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale o co chodzi Panie Krzysztofie? : l
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja wybaczam choc "imperatywu" nie rozumiem :) pzdr.Wojtek
adolf Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wybaczamy :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pozdr. ps. co się stało panie Krzysztofie - kryzys tworczy?
Pancolek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A może to ironia? Bo za cóż tu przepraszać? :)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 - pokuta, gdzie? zonet kolega śmignie.zadecydujemy o przebaczeniu.kolektywnie.koniec. bum ps. -adolf, nie podlizuj się oraz inni.musi, ma czarne za pazurem i go po nocy ciąga .zonet będzie,zobaczymy.teraz trochę poddusimy.
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 dziesięć haiku i jeden sonet na wieczór bo się nie spełni
Mr.Suicide Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 dołączam się do przeprosin. mimo, iż publikuje tu od ponad roku, nadal zdarza mi się zachowywać zbyt emocjonalnie. zwieszam nisko głowę na znak pokory i przepraszam wszystkich urażonych. pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale Jarek się ucieszy, oba zresztą ;)))) P.S. za głupi żart... też przepraszam. :)
ava mirabell Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 jeśli źle myślę, lub jeśli myślę dobrze, przepraszam i proszę o wybaczenie :) pzdr; sdcznie ))) zw - sze a.m.
Rekomendowane odpowiedzi