zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 chciałabym znaleźć takie miejsce gdzie zioło się skręca w osiem sił witalnych na miedzy zając nie ucieka przed żabą i wilgi wiją gniazda nie w głowie a papugi nie drą się z piór gdzie zachowana jest proporcja wymiennej roli sługi i pana najbardziej mi trzeba nie żubrówki do cholery - nie żubrówki
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Twoim wymogom tylko Las Księżnej może sprostać.
egzegeta Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Stasiu nieźle wymieszałaś w pierwszej - dziczyznę, z ptactwem, bajką no i ten kasztanowiec /że też liście mu się skręcają? / I dlatego jak dotąd jasnego przesłania mój wzrok nie wychwycił. dalej już spoko a w przedostatnim wersie może by lepiej było z myślnikiem: nie żubrówki - do cholery A propos - ja też nie cierpię żubrówki;) Finlandia żurawinowa, albo Absolut cytrynowy :) Pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Steff, ino bez trawki ino marycha może być,tfu tzn, Henrietta. oboje pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 gdzie zachowana jest proporcja wymiennej roli sługi i pana a nie ma takiego? pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest tylko służka.... cmook
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje głupie marzenia? ;) znaleźć takie miejsce gdzie dziewięćsił na miedzy zając nie chroni się przed wyborem - wilk czy czerwony kapturek gołąb nie wije gniazda w głowie a papugi nie drą się z piór gdzie zachowana jest proporcja wymiennej roli sługi i pana potrzeba mi nie żubrówki do cholery - nie żubrówki kurcze, znowu zmieniasz szybciej niż zdąże przeczytać masz jakiś dopalacz?;) :)))
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest tylko służka.... cmook która się rozlewa dopóki iskra na-dziei-je się :)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Inuś tu- ziele to marycha, no wiesz kiedys chciałoby sie poczuć kopa...hehehe a zmieniam bo siedzę i przypomniał misie Stefan ze swoją żubrówką i jemu ten wiersz, no wiesz....hehehehe Judytko jesteś niesamowicie dowcipna chciałabym znaleźć takie miejsce gdzie zioło się skręca w osiem sił witalnych na miedzy zając chroni wilka w moherach nie wiją gniazda osy a papugi nie drą się z piór gdzie zachowana jest proporcja wymiennej roli sługi i pana najbardziej mi trzeba nie żubrówki do cholery - nie żubrówki taka poprawka.....
Ociec Piotr Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A żubrówka jest jak najbardziej OK. ;)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Piotrze, jak mówisz to wiesz... dzień dobry
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Imienniczko, jest takie miejsce o którym myślisz. Można to znaleść bez żubrówki(odrobina finlandi grapeifrutowej niezaszkodzi). Fajne chć wymaga troszke pracy . Pa i zdrówko............(ustawa o wychowaniu w trzeźwości)...........!!!
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, co wymaga pracy? wiersz czy finlandia grejfutowa? bo z tymi kielichami w dłoni już sie pomięszałam, hehehe
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybacz Laluniu, nie kumam cześć- tzn - źle? czy tylko część ci się widzi??? serdecznie,
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Protest! Żubrówka jest cacy!
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Protest! Żubrówka jest cacy! hehe jako trawa TAK!!!!! ale namoczona puszcza pawia..;)))
Marlett Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Stanko! Gdzie szukać ciepłego, słonecznego miejsca -by nie mdliło? Marzenia. Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, nie wuszko, a tak by chciała cholera jedna...hehehehe......
Rekomendowane odpowiedzi