Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 muzyka nie umilknie i zagłuszy zło konfesjonały ukoją poczucie winy wybaczenie pozostawi zapach kadzideł sięgający końca koszmarnego snu nie wszystko można pochwycić na czas ponoć tylko dusze ulatniają się w ciszy odkupujesz winy winem i masz za złe że to nigdy nie działa całą strukturę swojego wizerunku jednym ruchem ręki pozbawiasz życia sięgasz po wino - znowu sprawdzasz jest powód przecież
Judyt Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 tak ważne uchwycona w trzeciej, pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ewo, toż to jest tak dobre jak wino...;))) cmokamkosy w nosy
HAYQ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pierwszym wersie "nie ucichnie" na nie umilknie, bo dalej 'ulatniają się w ciszy". Reszta bardzo mi się podoba - nastrojowo i konsekwentnie od pierwszego wersu. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 HAYQ serdeczne dzięki - już poprawiłam masz rację :))) Pozdrawiam i dziękuję za zagląd i podszept:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko dzięki za zajrzenie do mnie:)) Serdeczności:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wino moje porzeczkowe!!! Oj, musisz spróbować:))) Pozdrawiam niewinnie z lampką w tle!
Marlett Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ewo! Wina z winem - powody się znajda. Ciekawie i ładnie. PozdrawiaM.
Pancolek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 + jeden plusik teraz, a resztę zostawię w zanadrzu, Pani Ewo ;)) Dzieło gotowe, więc poczekam na publikację! Pozdrawia Pancolek :))
adam sosna Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 poczucia winy - nikt i nic nie zgasi muszę się sam z nim uporać a grzane wino jest dobre w ziąb jaki mnie dopadł :):( (pierwsze wysyłam - drugie mnie skrzywia) a wiersz? wydrukowałem
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wino moje porzeczkowe!!! Oj, musisz spróbować:))) Pozdrawiam niewinnie z lampką w tle! no to wnieśmy toast:- za marzenia ,o które warto walczyć, za przyjaciół, z którymi warto toasty wznosić za nadzieję, w którą warto wierzyć.... za wiarę w ludzi..... cmokes kosy!
Rekomendowane odpowiedzi