Mr._Żubr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 spaceruję czasem zatrzymam się na wzgórzu jednym czy drugim podziwiam krajobraz czasem w dolinie jakiejś przystanę na moment idę dalej a ty mruczysz cichutko zachęcasz
Mr._Żubr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dzięki za rady w warsztacie:]
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 bardzo delikatny erotyk....czasem w dolinie jakiejś przystanę---- bez jakiejś na moment- na moment????? ech! czasem w dolinie przystanę na długo zapatrzony w źródło bijące ciepłem he he pozdrawiam ciepło ES
Anna Siedem Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dobra pora na ten nocny spacer ;) a kobiety niech wzdychają... i wiersz też dobry, zostawiam + Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ładny erotyk, ale trochę mam wrażenie, że zabrakło polotu i wbicia w fotel :) Mogłoby być świetnie, a jest 'tylko' dobrze :) + Pancolek
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnia strofka bardzo przyjemna;) pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 do mnie przemawia subtelnością bardzo :) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 chciałem dodać do ulubionych ale coś mi tu nie gra ...bo nie wiem jak
egzegeta Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Żuberku jeszcze raz wracam do Ciebie te trzy ostatnie wersy bym trochę zakręcił tzn. odchudził, coś może wyrzucił ...? a może tylkoa ty zachęcasz i nic więcej Bo to "mruczysz" i "cichutko" to kawanaławę pozdr. ;)
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mr.Żubr! mrrrrrrrrrr Mruczenie zachęca - bardzo:))) Serdeczności.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpieram
Mr._Żubr Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Widzę różne komentarze, często sprzeczne. Cóż, każdy woli co innego. Jeden wybierze się w doliny, inny w góry:) Dzięki za pozytywny odbiór mojego wiersza. Pozdrawiam serdecznie, zmiany rozpatrzę;)
wypłosz pospolity Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 nie.. do przewidzenia i płytko pozdr w.p.
ksiazkowy mol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 podoba mi się ten subtelny erotyk pozdrawiam jola :)
IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 podoba się ale podtrzymuję zdanie z W albo mruczysz albo zachęcasz - jedno bym usiekła ;) hej, :)))
Joanna_Soroka Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Dla mnie słowo mruczysz. musi zostać, bo w przeciwnym wypadku wychodzi, że peelka zachęca do zwykłego spaceru. I gdzie wtedy erotyk ? :)
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Bardzo delikatnie, ale właśnie przez tę delikatność całkiem przyjemnie. Pozdrawiam... :)
Mr._Żubr Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki za kolejne komentarze:) Jak dal mnie wiersz jest już chyba skończony, aczkolwiek nie twierdzę, że nie mógł by być lepszy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi