kall Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 szczęśliwa kobieta szepcze nawet najbardziej rozkoszne frazy - lubi delektować się ich wdziękiem czasem przemruczy trzy po trzy oplatając palcami kroplówkę by kontrolować choć raz korzystniejszy poziom endorfiny w deszczowe dni chodzi po kałużach – sama jak prorocy, co światu przynosili nadzieję szczęśliwa kobieta śpiewa najbardziej przyziemną deklinację - zasłodzić wygłodzić przeszlochać zakochać.
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ten przecinek jedyny jakoś mi nie pasuje, może tak przenieś w drugi wers to, co po przecinku. a wiersz dobrze wykonany, mi najbardziej podoba się ta strofa z przecinkiem ;) pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zasłodzić wygłodzić przeszlochać - Tak!! Całość bardzo mi się podoba...
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 i to ma być definicja szczęśliwej kobiety czy ona przynajmniej współćzesna? MN
Tali Maciej Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 coś tu jest, zatrzymał więc pewnie dobrze ale np już samo roskoszne jest dosadnym słowem, więc jeszcze podkreślone słowem "najbardziej" jakoś nietakoś końcówka cukierkowa, ale do tego prowadzi wiersz więc niech już tak bydzie(-: pozdrawiam
kall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam. z góry dziękuję wszystkim za wizytę;)krzysztofie: w sumie przecinek jest bardzo ryzykowny w tym miejscu. i nigdy bym go nie umieściła [sama zawsze tępiłam wszelakie oznaki interpunkcji - poza myślnikami - w białych wierszach:)] ale jeśli zdecydowałam się na kropkę wieńczącą to czemu nie przecinek? kasiu: gr połaskotałaś za uszkiem. a to tygrysy lubią najbardziej;)messie: czy definicja - nie wiem. i czy ona współczesna - też ciężko określić. taka wyszła - trochę zaczarowana, co całkiem mi odpowiada. a tobie? pozdrawiam /kal.
kall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro pewnie dobrze, to ja jeszcze pewniej za wizytę dziękuję:) najbardziej miało oczywiście zhiperbolizować rozkosz. czy potrzebnie - nie mam zielonego pojęcia. ogólne lubie przesadzać w określeniach, więc może stąd to określenie. ale pomyślę nad zmianą;) a co do koncówki - starałam się nie przesłodzić. choć - z drugiej strony - ciężko stworzyć gorzką pointę do tego typu tworków. ale widzę rozgrzeszenie, więc spoko;) pozdrawiam /kal.
kall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uf! dobrze, że nie zrzęda - z taką byłoby gorzej;) swoją drogą - ona niewiele mówi. ino szepcze bądź śpiewa;) buźka wuszko /kal.
były__premier Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 szczęśliwa kobieta śpiewa najbardziej przyziemną deklinację - zasłodzić wygłodzić przeszlochać zakochać. tu coś ładnego zobaczyłem, reszta nie dociera ;) pozdry
kall Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż - dobrze, że chociaż tyle. dzięki za wizytę;) pozdrawiam /kal.
Czarna Perła Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 wiersz zatrzymał, ale nie wiem czemu...może dlatego, że ja też jestem kobietką i też szczęsliwą i śpiewam i szepczę... :) pozdrawiam cz.p.
kall Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 gr to sobie śpiewaj i podszeptuj jak najdłużej. bo nic lepszego jak szczęśliwa przedstawicielka płci niewieściej [jak to rzekł dzisiaj spiker z canal+;)] pozdrawiam /kal.
Everygrey Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 treść smakowita, tylko zastanawia mnie dlaczego są przecinki, kropki, skoro nie ma wielkich liter? może to jakaś spceyficzna forma wiersza o której nic mi nie wiadomo... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi