Tali Maciej Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 słowa są jak krople na wargach podczas milczenia krzyczą
Anna Siedem Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 słowa są jak rzeka kiedy w upalne popołudnie wypadają z naszych dłoni patrzą to tak z moich przemysleń nad Twoimi powstało, to znaczy, że dobre, inspirujące te Twoje słowa, nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest super bo gdyby było: słowa są jak krople na ustach podczas milczenia krzyczą ----------------------------------------------- nic by mi te wersy nie mówiły Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 pseudokamienna twarz i rysy głębokie -me skojarzenia, przynosi zamyślenie, pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale dobrze kojarzysz Judytko dobrze, dobrze :) i nie ma co rozmyślać :) Pozdrowionka dla Milusińskiej tego orgu
Tali Maciej Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 nie sądziłem że tak dobrze to odbierzecie, myslałem że raczej to taka miniaturka raczej na śmietnik
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 hmm... znaczne, co najmniej - dwu :)
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale dobrze kojarzysz Judytko dobrze, dobrze :) i nie ma co rozmyślać :) Pozdrowionka dla Milusińskiej tego orgu o! egzegeta moje słowa skomentował;) ale nie tutaj, pomyliłeś działy wierszowane;) a kto to jest ta Milusińska? nie znam takiej, pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi