Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm....
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm.... jajć, sorka za "nieodpowiedź" - hi ja się teraz zacząłem rozwijać z ręcznika niewymiarowego, hi rok w skorupce wystarczy ups, żartuję, jak ten kurczak mądrzejszy się robię od krowy? otwieram nowy worek przygód zapraszam MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybacz Marian ale tam jest przesmyk - tzw. brama ostravska tamtędy kwasne deszcze przylatują do polski, wyszyńskiego trzymali w lesie prudnickim, mnie trzymali w woju, tam też zdobyłem (że się powtórzę) nagrodę za wygranie powiatowego przegladu piosenki radzieckiej - ręcznik frote miejsce kilku narodów - Czechów, Słowaków, Austriaków, Niemców, Polaków i ciort wie kogo jeszcze, a Seul? za górami, morzami stąd bajka MN
Jaro Sław Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Husyci, też sobie tam używali, stąd pewnie i wątek religijny.... ;o) Jeździłem linią kolejową przez Prudnik często, do niejakiego Otmuchowa, dalej piechotą... :o)
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w Otmuchowie były chyba jakieś bajorka(?) Głuszyna - przejście graniczne, Trzebinia(?) jajć, była góra jakaś chyba im. Chrobrego a kolej to ja poznawałem o 19.15 Kędierzyn-Koźle a dalej 21. coś tam coś tam - 12 godzin do Ciechanówka do Gogolina jest blisko, a w Otmuchowie to sześciolistną koniczynkę znalazłem, jajć, ale to były czasy, hehehe MN
Rekomendowane odpowiedzi