Nicholas Dinx Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, że nie zmienię i wcale mi nie ulżyło. Mam urlop i dobrze się tu bawię :p Nicholas Dinx! Są różne sposoby spędzania wolnego czasu i zwracania na siebie uwagi. Baw się dobrze ! PaPa! Ja zwracam uwagę na problem, nie na siebie. To tak gdyby Pani miała problemy ze zrozumieniem istoty tematu.
Nicholas Dinx Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokaż mi gdzie, to Cię ozłocę wypłoszu :)
Marlett Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Bawisz mnie! ...a miłego urlopowania.:)
Nicholas Dinx Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To współczuję poczucia humoru...
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 dzięki, obejdzie się.. dobrze, że się bronisz. trzeba być pewnym swego.. pomimo, nie podoba mi się tutaj. i jeszcze jedno: widzisz nieporadność innych a co z Twoją ? jak są zarzuty odnośnie, to trzeba to przyjąć po męsku.. pozdr w.p.
Nicholas Dinx Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę bełkotliwie przedstawiasz zdanie, więc do końca nie wiem jak się ustosunkować. W tym poście nie chodzi o wiersz u góry (gówniany czy nie - nie ma znaczenia), tylko o to co w tym wierszu między wersami. Czaisz bazę? Pozdrawiam
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 czaję, kumam, kleję..
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nawet jeśli ten tekst to zaczepka wobec całego produkującego się tutaj towarzystwa, to przecież jest to tekst dwuznaczny, jego "target" można z powodzeniem rozszerzyć. No i trudno mu odmówić przywileju bycia wierszem. Ja za Ewą K z początku "dyskusji": jako wyraz irytacji, może nawet gniewu, może buntu - tekst ciekawy, z odpowiednią dozą emocji, bardzo dobrze wypełniający swoją prowokacyjną misję.
Roman G. Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 "i gówniane wiersze wewnątrz" Ogłaszam bojkot. Poeci - nie odpowiadajcie na wulgarne wiersze, szanujcie nasz Język. Niech takie treści giną nie czytane i niechciane. Niech giną marnie - bo takie są - marne.
Nicholas Dinx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście - okropnie wulgarny ten wiersz. Przyznaję - jestem okrutnym zbrodniarzem, bo czasem zdarza mi się powiedzieć: gówno. Dla Ciebie byle bakteria jest zagrożeniem.
Luthien_Alcarin Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zastanawiam sie czy taka dawka zlosci i buntu jest konieczna tzn dobry wiersz jest wyrazisty chyba bez tego?
Roman G. Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście - okropnie wulgarny ten wiersz. Przyznaję - jestem okrutnym zbrodniarzem, bo czasem zdarza mi się powiedzieć: gówno. Dla Ciebie byle bakteria jest zagrożeniem. Język Polski jest na tyle bogaty, że takie wulgaryzmy należy bojkotować. Jest niedziela, idź pan do Kościoła, to szczególny Dzień, Dzień Święty, a nie na takie wulgaryzmy.
Nicholas Dinx Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście - okropnie wulgarny ten wiersz. Przyznaję - jestem okrutnym zbrodniarzem, bo czasem zdarza mi się powiedzieć: gówno. Dla Ciebie byle bakteria jest zagrożeniem. Język Polski jest na tyle bogaty, że takie wulgaryzmy należy bojkotować. Jest niedziela, idź pan do Kościoła, to szczególny Dzień, Dzień Święty, a nie na takie wulgaryzmy. Wolę do meczetu :p
HAYQ Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Język Polski jest na tyle bogaty, że takie wulgaryzmy należy bojkotować. Jest niedziela, idź pan do Kościoła, to szczególny Dzień, Dzień Święty, a nie na takie wulgaryzmy. Wolę do meczetu :p Ja też wolę do meczetu bo tam naftaliny smrodu brak z beretów ;)))) P.S. Zapomniałem dodać, że wiersz mi się podoba... a zwłaszcza dyktator strzelający na oślep
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, CO strzela? wierszyk tendencyjny, jak dziełko socrealistyczne, napisany mową-trawą (takie wytrychy z codziennej paplaniny), nie widzę tu głębszych czy rozszerzonych znaczeń (p. Bartoszu ;), za to rażący błąd. pzdr. b
Nicholas Dinx Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, CO strzela? wierszyk tendencyjny, jak dziełko socrealistyczne, napisany mową-trawą (takie wytrychy z codziennej paplaniny), nie widzę tu głębszych czy rozszerzonych znaczeń (p. Bartoszu ;), za to rażący błąd. pzdr. b Nie trafiłeś. Dzięki za zauważenie.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pytałem, CO strzela, bo dyktator, to "który". Ja nie strzelam. b
Nicholas Dinx Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem, że pytałeś (i wiem, że to błąd) i jednak strzelałeś :p
Czarna Perła Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 "nowocześni zbawiciele w koronie z drutu kolczastego gramofony, grafomani z zaciętą płytą" no to dla mnie to, i tyle. cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi