IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 lubię zapach nocnej ciszy gdy znużone miasto drzemie kiedy ciemność lekko dyszy ciepłem syte kładąc cienie nocą lubię gwar uśpiony w mroku kocham groźne życie kiedy księżyc rozmarzony tarczę wiesza nad słowikiem ------------------------------ obecnie klepie mi się w tym guście i raczej nic na to nie poradzę ;)
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 INko! Skojarzyło się ze ''spóźnionym słowikiem'' trochę bajkowo:)) ..ale również nic na to nie poradzę. Uśmiechu.
egzegeta Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 INko a ja Ci przestawiłem w drugim wersie bo tak mi się lepiej czyta to powtórzenie i fajne to TO :)) lubię zapach nocnej ciszy gdy znużone miasto drzemie kiedy ciemność lekko dyszy ciepłem syte kładąc cienie lubię nocą gwar uśpiony w mroku kocham groźne życie kiedy księżyc rozmarzony tarczę wiesza nad słowikiem
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Bardzo wierszowy:) i ten słowik mnie wycisza..pozdrowienia
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie:))))
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie:)))) no i Egzegeta przywrócił wierchołkowi postać pierwotną... a jaki z tego wniosek moi mili ? - nie zmieniajcie zbyt pochopnie tego co piszecie ;) aktualnie nie mam zbyt wiele do powiedzenia, ale ponieważ dobrze się czuję w Waszym towarzystwie wstawiam swoje klepanki -to taki ślad oprócz komentarzy, że tu byłam ;) Marlett, Beato-panno, Egze... - dzięki za miłe słowa, :))) ps. Marlett, ciągnie mnie do takich słowikowo-Tuwimowych klimatów ;)
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno, a przestawiaj - ile dusza zapragnie..;) :)))
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 klep, klep Inko, dobrze ci idzie, lekko, melancholijnie, usypiająco, dobry klimat!!!!! cmokeS
IN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech sie dalej tak klepie ;) może się jeszcze cosik wyklepie ;) :))
IN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Stanka, a jak mi od tego klepania jakasik klepka wypadnie? ;) buźka! :)))
Mr.Suicide Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no i fajnie naklepałaś, Inko :) mnie się podobają rymowane w Twoim wydaniu :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 tak czmyhnę niepostrzeżenie fiu fju ;) pozdrawiam
IN Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaak? niesssamowite! hej Mister :)))
IN Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Waćpaćpanna czemu czmycha pogwizdując na dokładkę, hę ? :)))
Judyt Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Waćpaćpanna czemu czmycha pogwizdując na dokładkę, hę ? :))) tak słowiańsko może będzie i dorzucę sok, pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi