Rafał_Leniar Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie będę oryginalny i zgodzę się z niektórymi przedmówcami: mało słów, dużo treści. Jest głębia. Pozdrawiam. A to tak na marginesie: trzymam "szkice" w ulu ;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sobie pomyślałem, że to najbardziej archeologiczny tekst jaki do tej pory napisałem:) Dzięki za odwiedziny Lenko! :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będę nieskromny i nie zaprzeczę - dobrze, że tu zajrzałeś, bo dużą mi radość sprawiłeś swoją wizytą:) Też pozdrawiam, hej!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądź pozdrowiona, Beenie i wiedz, że jak zwykle nie mogłem się ciebie doczekać:) Papap
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko się nie utopmy:) Rafale, dziękuję bardzo za miłe słowa i jeszcze fajniejszy dopisek. Polecam się na przyszłość, może coś do ulu jeszcze się nada:) Hej!
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sobie pomyślałem, że to najbardziej archeologiczny tekst jaki do tej pory napisałem:) Dzięki za odwiedziny Lenko! :) teraz, to cię nawet szpadelek i miotełka nie uratuje. a tam, wywaliłeś z warsztatu moje ulubione dwa wersy. a mówią, że za babą nie dojdziesz. uściski (teraz bardziej w okolicach szyi;) Lenka
Beenie M Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądź pozdrowiona, Beenie i wiedz, że jak zwykle nie mogłem się ciebie doczekać:) Papap A ja ostatnio jestem taka mało produktywna, tylko bzdury mi w głowie :( Wiedząc, że czekasz, na przyszłość, chociaż wpadnę pozdrowić, jak uczyniłam to powyżej :)))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wywieziesz mnie na taczkach. Ja tymczasem szykuję dla ciebie coś specjalnego - bo po dwu dniach bezpłodnego deliberowania nad tamtym tekstem doszedłem do wniosku, że zostanie wklejony w twojej, miniaturowej wersji:) Ale to jeszcze za jakiś czas:) Papap
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądź pozdrowiona, Beenie i wiedz, że jak zwykle nie mogłem się ciebie doczekać:) Papap A ja ostatnio jestem taka mało produktywna, tylko bzdury mi w głowie :( Wiedząc, że czekasz, na przyszłość, chociaż wpadnę pozdrowić, jak uczyniłam to powyżej :))) O, Beenie, nawet nie musisz pukać! :)))
Judyt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mm, a to greckie literki w tym serwisie chyba nie dałoby możliwości ustawić?;) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, Marletko - nie mam pojęcia, to skomplikowana sprawa. Dzięki za odwiedziny:) Ach,Bartusiu!:))) Marlett.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, widziałem już tutaj grecką czcionkę i to w zwykłym komentarzu, ale nie mam pojęcia jak można by ją wstawić. Poza tym - kto by to odczytał?;) Pzdr!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, Marletko - nie mam pojęcia, to skomplikowana sprawa. Dzięki za odwiedziny:) Ach,Bartusiu!:))) Marlett. ;)
Judyt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, widziałem już tutaj grecką czcionkę i to w zwykłym komentarzu, ale nie mam pojęcia jak można by ją wstawić. Poza tym - kto by to odczytał?;) Pzdr! ja może? jak mnie siostra nauczy;) a to warto wiedzieć, dzięki, pozdrawiam
PannaBeata Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mi raczej przyszło na myśl egzegi monumentu...Ja się nie muszę o to martwić, bo nie mam podstaw do chcicy sławności:)
egzegeta Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku i to Ty mówisz? toż to normalka np. wstawię Ci napis z wina czerwonego oczywista wytrawnego które mi tydzień temu syn przywiózł z Rodos; oto napis: ZACOSTA ΡΟΔΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΡΟΔΟΣ no i co można ?? Pozdrówka :)))
Rafał_Leniar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Oj, ludzie... Proszsz:Ω α γ δ η ε θ ι κ λ π Ω Ψ Φ Σ Ξ Π Σ Τ Φ Ψ Ω Θ Κ Β Α Ώ Ε Φ Χ To dziecinnie proste. 1. Wchodzimy do Worda. 2. Na pasku narzędzi wybieramy "Wstaw" 3. Klikamy na "symbol" 4. Wybieramy sobie greckie literki 5. Zaznaczamy i wklejamy tu Ruszcie główką ;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie gram, ja nie przegram - bo ja nie mam żadnej ambicji (ot, tak mi się skojarzyło;) Pozdrawiam!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, byłbym o tobie zapomniał dzie - miło, że wróciłaś i miło, że wpadłaś:) Hej.
Rekomendowane odpowiedzi