Marlett Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przez zaparowane szyby nie widać konturów liści na naszym drzewie mówisz że ładnie mi w czerni podkreśla bladość cery wyciągasz z szafy gotową sukienkę nie splataj dłoni chcę jeszcze odmówić różaniec
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Spróbowałbym jeszcze poprawić pierwszą strofkę, "zaparowane szyby" mi nie leżą. Ale do wieczora być może zmienię zdanie;) Na pewno nawias przy tytule jest zbędny (wg mnie oczywista:) Pzdr, napisz mi coś o żaglowcach, jakoś nie mogę znaleźć żadnych fajnych zdjęć.
Marlett Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No to mam problem! Nie wiem czy rozwiążę go do wieczora:)) Bartku! Mam mnóstwo pięknych zdjęć - kilkaset, ...proszę o cierpliwość. PozdrawiaM. Ahoj!
IN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 zaparowane, można by rzec - zamglone (?) no właśnie.... a może nie można? ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 zaparowane- dobre słowo za, parowane, ma wiele znaczeń kazde dobre jeśli chodzi o znaczenie dobrane do wierszA, smutek za kimś kto odszedł bez pary się jest... cmokeś Marletto!
Marlett Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Może niewieka różnica ,ale jednak... Dziękuję.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Dzięki, wyczytujesz...:) Serdeczności.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wieczór dzień później, ale tak jak sądziłem - zmieniam zdanie:) "Zaparowane" jest ok. Jednak z tym "(le noir)" to ja bym zmienił, bo cóż to właściwie niesie? Pzdr.:)
Marlett Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Bartku! Wiersz kojarzę z pesymizmem. Odczuwam go kolorem czarnym. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Szyby zaparowane - w realu takie bywają (zamglonych - nie widziałam) Wiersz oddaje nastrój, więc odradzam "majsterkowanie) :))))
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Dziękuję za wsparcie. Twoje zdanie jest cenne, ponieważ wiem jak doskonałą jesteś obseratorką. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Miło również pozdrowić. Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 i zamglone i zaparowane i zamazane i rozbite :)
Czarna Perła Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 mnie się podobają "zaparowane" całość na + pozdrawiam cz.p.
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbite są najlepsze pozdr.
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Perło ! Dzięki wielkie za plusiaka:)) Radości.
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbite są najlepsze pozdr. a powybijane? e nie... to raczej bardziej pasuje do zębów ;) a tak poważnie - zaparowane, koniecznie (większość ma rację) :)))
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbite są najlepsze pozdr. a powybijane? e nie... to raczej bardziej pasuje do zębów ;) a tak poważnie - zaparowane, koniecznie (większość ma rację) :))) IN! W wierszu zostaną zaparowane. ...rozbić może też warto! PozdrawiaM.
Spiro Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 przez zaparowane szyby nie widać zarysu liści na naszym drzewie mówisz że w czerni ładniej podkreśla bladość cery wyciągasz gotową sukienkę nie splataj dłoni próbuję jeszcze odmówić różaniec tak mi się... ładnie Marlett
Rekomendowane odpowiedzi