Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 kazałeś mi wyśnić wyspę patrząc przez zamknięte oczy przepadać w skołatane głębiny co wirami ciągną do dna włosy rozpuszczam w sieć zarzucam na każdy rozedrgany refleks kiedy ziemia pochyla się nisko w stronę kuszącego nieba w plejadach odbite ognie dziewczyny są zawsze z nami aż wszystkie słowa ułożymy pod puchową poduszką Marlett i Adam
damit Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 z nocnych marzeń? ładne. "dziewczyny są zawsze z nami"- tutaj nie do końca rozumiem, o co chodzi. ale ogólie podoba się. pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śliczny wiersz , jednak zastanawiam się dlaczego (przepadać w skołatane głębiny) bo ten fragmęt moim zdaniem za dużo wprowadza smutku, ale może to tylko moje odczucie. pozdrawiam wasz mili Waldemar
Atena Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 przyjemnie. chwytliwy tytuł;) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 "wirami ciągnąć do dna" - za pierwszym razem tak mi się przeczytało:) Sporo tu treści i z przyjemnością +.Tytuł bardzo:))) Pozdrawiam M i A. Serdeczności:)) EK
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 pod puchową poduszką zabieram do snu, ułóżcie mi dziś ..mm pozdrawiam nocnie
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuj przeczytać na kilka sposobów, nie wszystko musi być jednoznaczne. Dzięki z odwiedziny.PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śliczny wiersz , jednak zastanawiam się dlaczego (przepadać w skołatane głębiny) bo ten fragmęt moim zdaniem za dużo wprowadza smutku, ale może to tylko moje odczucie. pozdrawiam wasz mili Waldemar Waldku! Czyż życie nie jest skołataną głębiną, od nas załeży, czy damy się ponieść wirom...choć nie zawsze. Bardzo dziękujemy.Uśmiechu!
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateno! Miło ,że jesteś u nas:)) Dzięki wielkie.PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Serdecznie dziękujemy za zaglądanie pod nasze wiersze. Radości.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Sny same się układają jak krajobrazy. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Sny same się układają jak krajobrazy. PozdrawiaMy. czasami krajobrazy przerażają, poproszę dziś o puchową, nocnie i skocznie pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Sny same się układają jak krajobrazy. PozdrawiaMy. czasami krajobrazy przerażają, poproszę dziś o puchową, nocnie i skocznie pozdr. Jeśli to pomoże zasnąć....Miłych .... PozdrawiaMY.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Znów lirycznie, mnie się podoba nawet bardziej niż przed tygodniem - taki bardziej plastyczny, skondensowany jest ten wiersz. Najbardziej podoba mi się to, że po pierwszych dwu czytaniach miałem to za pustosłowie, ale po trzecim i czwartym odkryłem wreszcie treść i sens. Jest to dla mnie otuchą, ponieważ często piszę dość podobnie - też mam nadzieję, że ktoś się wczytuje:) Pozdrawiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku! Dzięki za poświęcony nam czas. Nie każdy chce wczytywać się w wiersz. Jeśli odnalazłeś treść tym większa dla nas radość. Twoje wiersze są do wilokrotnego czytania i nie można przejść obok nich obojętnie:) PozdrawiaMy.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku! Dzięki za poświęcony nam czas. Nie każdy chce wczytywać się w wiersz. Jeśli odnalazłeś treść tym większa dla nas radość. Twoje wiersze są do wilokrotnego czytania i nie można przejść obok nich obojętnie:) PozdrawiaMy. Tia... ;)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku! Dzięki za poświęcony nam czas. Nie każdy chce wczytywać się w wiersz. Jeśli odnalazłeś treść tym większa dla nas radość. Twoje wiersze są do wilokrotnego czytania i nie można przejść obok nich obojętnie:) PozdrawiaMy. Tia... ;) :))) Radości.
Rekomendowane odpowiedzi