ula Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 wyglądała jak porcelanowa laleczka miałam ochotę mocno ją ukochać rokruszając w objęciach przeczesałabym palcami włosy burząc linię przedziałka i tarła policzkiem o jej policzek aż do różowości moja córeczkagdyby tylko była moja wracam po dlugiej przerwie w niepisaniu. czy nadal potrafię?
Maciek S Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak długa przerwa to nie wiem. Specjalistą nie jestem i jeżeli wcześniej ktoś ocenił Cię dobrze, to znaczy, że potrafisz pisać, tego się nie traci. Co do wiersza i jego "porywu duszy", który dla mnie jest najwazniejszy, to pięć. Nad formą nie roztrzasam, bo nie znam. Skomentuj moją ziemię. Trzymaj się! Maciek.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz wzrusza, a przynajmniej wywołuje reakcję. Jest przewrotny (ostatni wers) i trzyma czytelnika w napięciu. Brak uchybień językowych, stylistycznych. Pisanie jest chyba jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina. Pozdrawiam - K.A.M.
Mr._Żubr Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Przewrotny... Tak, ten ostatni wers... Ładny pomysł. Lubię taką przewrotność z pomysłem. Jestem na tak.
ula Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 to bardzo miłe, co Panowie piszą, dziękuję:) ucałowania czekam na więcej opinii, może jakieś sugestie? Ulka
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więcej sugestii nie mam, bo wiersz oryginalny. Powyższe są i tak dość wysilone, ale myślę, że mogą nieco poprawić stronę techniczną, bo artystycznej się nie tykam z jasnych powodó;) Pozdrawiam - K.A.M. PS Proszę, byś oceniła czasem jakiś mój wiersz. Aktualnie jeden jest nawet na "Warsztacie";)
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 potrafisz wzruszyć, a słowo "moja "tutaj nie ma nic doń, pozdrawiam nocnie
Pan poeta Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 wzruszający, piękny, i jeszcze raz wzruszający))): pozdrawiam, ahh...
ula Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Judyt, Panie Poeto, dziękuję za cieplutkie komentarze:) odpozdrawiam, Ulka
Rekomendowane odpowiedzi