Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 tnie policzek rumiany zapisany bez słownie jedna tylko rysa pamiętam jak przypieczętowałam na prześcieradle węglem zarysowana a teraz milczę zbyt samo tny subtelnie pytam czy może dobre drzewo dawać złe owoce albo złe drzewo dobre 25.05./2.06.07r.
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja konsekwentnie :) A drzewne pytania sa nawet bardziej niż dobre :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Konsekwencją nie grzeszysz:) Pozdrawiam ciepło, bo ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Konsekwencja to nie grzech ;)))
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze by tego brakowało jakby byłby:) pozrdawiam uparciucha;)
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn.? bez domysłów? pozdr.
Atena Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 a to takie ładne słowne. wiersz jak malina:) dobry. p.
A. Bartnikowski Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 "Bez słownie" nie powinno być napisane łącznie? Czy to celowy zabieg?
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ateno, pozdr.ciepło
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może powinno, (...) pozdr.ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 'subtelnie pytam czy może dobre drzewo dawać złe owoce albo złe drzewo dobre' no wiesz Judyt. nigdy niewiadomo ;) czytałem już w W. ładna pointa. wiersz mnie się podoba. serdecznie pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję subtelnie i myślę, że wiadomo, jest widoczne, ps. ciesze się że zajrzałeś, pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi