bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 zwątpienie nawarstwia ściany lgnących do siebie bezradności gdzie niesmak wilgoci spływa pod stropy łamanych obietnic lepsze jutro na skrawku nieba boryka się z czasem tłustych słów i chudych czynów by ostatnią godziną uderzyć w pierś bezdomnych myśli ------------------------------------ po zmianie i już tak zostanie ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Całość ładna. W trzeciej bym coś pokombinował aby "na" dać na początek. Ale nie mam pojęcia jak to pogodzić ze skrawkiem nieba, a dwa razy "na" w jednym wersie nie będzie dobre. A ta zmiana wprowadził by kolejna dobrą przerzutnie. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pobałaganiłam trochę, y czy mogłam? podoba się bajko, a spływa pod nieba tak złożyło się, pozdr.ciepło
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 To prawda, czuć stęchliznę. Jakby "z pewną nieśmiałością", a jednak w starym stylu w tym IV - rzędzie wypatrujemy... supernowej?. Z tym oczekiwaniem, to jest tak, jak w wojsku - poczucie zmarnowanego czasu, a tam inni na "wolności" :) Podoba mi się, do przemyśleń. Pozdrawiam. P.S.gdzie niesmak wilgoci spływa pod stropy łamanych obietnic To tylko sugestia, "stopy" są ok., ale "stropy", nie bezpośrednio, co prawda... ale nawiązują do ścian.
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stropy są prześwietne......dziękuję...
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę Piotrze.....dziękuję serdecznie ;)
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pobałaganiłam trochę, y czy mogłam? podoba się bajko, a spływa pod nieba tak złożyło się, pozdr.ciepło jasne , że mogłaś, każdą myśl, cenie sobie nad wyraz.....serdeczności ;)
Marlett Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bajeczko! Przecztałam i wybieram drugą wersję. Serdeczności:)
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 zwątpienie nawarstwia ściany ślepych bezradności, sk(ł)óciłam ale wiesz, mnie uwiodła pierwsza wersja, ty rób jak chcesz...cmokES
Alicja Red Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ładne a najbardziej podoba się: ''tłustych słów i chudych czynów by ostatnią godziną uderzyć' PozdrawiaM:*
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mi też ten sam fragment... A z wersji jakoś bardziej pierwsza. Ogólnie: bardzo ładnie :)
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 no i bądź tu mądry i pisz wiersze ;-).....ale mówią, że pierwsza myśl - najlepsza......hmmmmm....podumam....wszystkim serdecznie dziękuję za komentarze i.....pozdrawiam ;)
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Może wyskrobij trzy wersje?:) taki uroczy bałagan razy trzy, a może więcej.. pozdr.
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 hihihi....można i tak....pozdrawiam ;)
Tomasz roman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bardzo ładny i treściwy! Pozdrawiam!
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nie wiem czy Ci się spodoba ale wspominany przeze mnie fragment może tak: "łamanych obietnic o lepsze jutro na skrawku nieba boryka się z czasem" Choć sam nie wiem? Ale co tam. Wszak podoba się i tak :)) Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Piotrze....chyba juz na tym stane, co na gorze......serdecznosci i milego dnia ;)
zak stanisława Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 i jest ok!!!! bo największy jest ambaras, kiedy 2 wersji dajesz naraz, he he buziamES baksik
Rekomendowane odpowiedzi