Mea Liberta Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 dmuch! dmuch! dmuch! - z mniszka zleciał puch
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 bu! bu! bu! - i łyso teraz mu ;))) Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 tra la la la tra la la zamiast afro glacę ma ;)))
Niewierny Tomasz Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 proponuję wersję dla palaczy - buch buch buch;) ale tak po namyśle to mi to na erotyk pasuje:))) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 lekko zawiał wietrzyk mniszek pałę wietrzy pozdrawiam z radością ES
Mea Liberta Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 pała mniszkę zapłodniła wietrzyk ustał - pała zgniła ;)
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i łyso się zrobiło choć miało być całkiem miło tak to jest gdy natarczywy dmuch skoczy na wrażliwy puch:) i PS specjalnie dla Ani dmuchowy : Pfffffffffffffff :)))
jasiu zły Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Cholera, no nie mogę żadnej rymowanki wymyślić do tego :/ Ale za to pozdrawiam Anię.
kall Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fiu fiu.:) buziaki/ kalina
Mea Liberta Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 rymami się uśmiałam, pff-owaniem agaty sie upajam, michałowi dziękuję, kalinie buziakuję. i tak wszystkich za jednym razem jak ładnie i banalnie można ;) istnie mniszkowo
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 wiersz anty do powyższego, hi ech, ech, ech! aż zaparło dech sorka, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Mea Liberta Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 sorka? autoironia jeszcze (podkreślam) na poziomie akceptowalnym ;) również
Rekomendowane odpowiedzi