IN Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 świat jakoś dzisiaj poszarzał pochmurność myśli przenika a w głowie dudni jak banał skostniałych akordów muzyka i tak się snuję smętnie jak cień zegar czas mi sennie odmierza składa godziny w ponury dzień ramką zbędnego pacierza --------------------------------- smęci mi się :(
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 na smęcenie dobre jedzenie a kieliszek wódki pogoni smutki!!! zapomniałaś? samaś mi rady dawała!!!!! cmokam Inuś, moooocno! ciesz sie zdrowiem!!!!! Stanka
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To niezaprzeczalne :))) A w wierszu potem senne na roztańczone się zmieni. Pozdrawiam
IN Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 chyba pójdę kupić coś stosownego w barku zapanowała przeraźliwa posucha ;)
adam sosna Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie wiem czy bar to dobry sposób próbuje go wciąż tyle osób skutek mierny jak pawie na nieskoszonej trawie PS wiersz się podoba mi bardzo - i już
Mr.Suicide Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 i tak się snuję smętnie jak cień zegar czas mi sennie odmierza coś bym z tym zrobił. za blisko moim zdaniem 'snuję', 'smętnie', 'sennie'. w zasadzie większość wyrazów brzmi bardzo podobnie. może to celowe ? nie wiem. a co do treści- rzeczywiście takie smęcenie. ale każdemu się czasami chce posmęcić. dobrze, jeśli się ma do kogo posmęcić, tak bo wódkę do lustra to przykro. ja jakby co jestem zawsze do usług ;) serdecznie pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wiersz mi się podoba, trochę wyrównałem rytm, jeśli się nie przyda - do kosza :) Pozdrawiam"świat jakoś dzisiaj poszarzał pochmurność myśli przenika w głowie dudniąca jak banał skostniałych dźwięków muzyka wysnuwam się smętnie jak cień czas w sen gdzieś z zegarem zmierza składa godziny w mroczny dzień ramką zbędnego pacierza"
IN Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Sosenko - w rozsądnych ilościach to jak lekarstwo... poprawia krążenie Mister - racja ;) HAYQ - też racja ;) skoro coś w tym widzicie, to postaram się dopracować pozdrawiam, :)))
Niewierny Tomasz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 aaaa to jest ta meteoropatia, rozumiem już, a to mi się tak nie smęci - ironizuję chyba;)
jacek_sojan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 kaprysy aury mają ludzkie oblicza, ale wtedy zamiast paciorka (skoro "zbędny") trzeba sobie w tę ramkę postawić dobre wino i sączyć jak "zdrowaśki"... :) J.S
IN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Niewierny Jacku - czasem taką meteoropatię ma się w sobie powyższa została już przyzwoicie zapita... amen ;) :)))
Rekomendowane odpowiedzi