Gość Jowita Staropolska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ktoś mi dodaje urody Ktoś mi przysparza swobody Ktoś mi przywraca młodości Ktoś nie żałuje miłości.... Ktoś myślą mi przekazuje Że widzi, tęskni i czuje Ktoś w moje wiersze wierzy Choć trochę życia już przeżył... Z tym ktosiem czas się nie dłuży Nim senność oczy zmruży, I wtedy kiedy zasnę Maluje obrazy jasne. Czy kiedyś się zestarzeję Gdy obok ten ktoś się śmieje ? Niech więc nawet i zmarszczki mi liczy Latami, co los nam ich zechce użyczyć... 19.01.2004r.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytałem z przyjemnością... niestety jednak nihil novi pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam sie z przedmowca..Wiersz bardzo banalny z oklepanymi rymami..Gdybym nie miala do tych wierszy sentymentu...Nie zaglebialabym sie w nie nawet..
Fryderyk Nikolewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sentymentalizm w dobrym wydaniu a ostatnio jakoś mi się podoba. Podoba mi się...
Rekomendowane odpowiedzi