BlackSoul Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Za odzew mogę uznać ciszę która czasem wydaje dźwięki nie chcę !wolę coś prostszego zasypiam i budzę się z nadzieją odrywam oczy od snu rozrywam ścięgna na powitanie dnia pożeram martwą naturę popijając mlekiem matki krążąc bezszelestnie po korytarzu przesiąkniętym bakteriami współlokatorki mnożę nadzieję dzielę ją na drobne układam w półmroku * na białej pościeli dziesiątkuję 24 godzinną egzystencję bez odzewu
kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 już jeden wiersz z nadzieją dziś czytałem, za drugi dziękuję, nie dla mnie takie pisanie;) pozdry
BlackSoul Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Olesiu kłaniam się za radę kyo "wiersze" napisane po przebudzeniu z głębokiej nostalgii twórczej dziękuję za komentarze moi mili
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 A mi bardzo podobają się trzy pierwsze wersy... Dalej trochę gorzej...
Mr.Suicide Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 łoj...mam nadzieję,że to tylko tymczasowy spadek formy ;p trzeci wers można by rozbić, np :nie chcę coś prostszego ale jak uważasz.pozbyłbym się też wielkich liter. do następnego - mam nadzieję,że już na Twoim stałym poziomie. serdecznie pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 BlackSoul - a może przerób ten wiersz w krzywym zwierciadle to tylko sugestia - i więcej uśmiechu z ukłonikiem i pozdrówką MN
Mr.Suicide Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może w zwierciadle wypukłym?
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może w zwierciadle wypukłym? a to już sprawa autorki - niech sobie w realu grymasi świat poezji barwą trąca a czy wypukla? całkiem możliwe, jednako każdy chodzi i widzi jak chce i co chce nawet jeśli tego niigdy nie zobaczy do czego chciałby dojść, gdzie już był, hi, poezja musi być bajeczna, inaczej traci, traci a poezja współczesna - jakże daleko na horyzoncie i coraz dalej jej, bo miast bajecznić rzeczy - wiści, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. i na koniec taka myśl mnie naszła: czy czasem poezja nie istnieje dlatego aby móc się oderwać od rzeczywistości? czy nie powinna być jej krzywym czy wypukłym zwierciadłem?
Waldemar Talar Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 jeżeli napisany po przebudzeniu to całkiem dobry wiersz tak ja uważam pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Za odzew mogę uznać ciszę która czasem wydaje dźwięki Nie chcę !Wolę coś prostszego Zasypiam i budzę się z nadzieją odrywam oczy od snu rozrywam ścięgna na powitanie dnia konsumuje martwą zwierzynę popijając ją mlekiem matki krążąc bezszelestnie po korytarzu przesiąkniętym bakteriami współlokatorki mnożę nadzieję do Utraty / pozdrawiam ciepło ES
Rekomendowane odpowiedzi