ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wie pan, panie rewiński, że ja zawsze będę za panem a przynajmniej w jedną stronę kierownica, rondo, dyskusja pan już widział jak świat potrafi się kręcić, i że kręcą bardziej niedoszli niż zaprzeszli, w tej kwestii każdy może mieć prawo jazdy na miłość boską! nie mów pan do mnie moja droga przecież w lusterku to tylko co za nami! wieczór, tytoń, wznieśmy toast widzi pan to panie rewiński? czasem milknę. przed snem zmywam nie tylko makijaż
Mr.Suicide Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 chyba już wiesz jak widzę wiersz ;) bez zmian odnośnie W,bo nie wiem czy mogę coś jeszcze dodać. przynajmniej w tym momencie.poboba mi się. pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wiem, wiem:) trafiłeś:) (pamiętajcie, że nie należy utożsamiać Peela z autorem:P) dzięki:) pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 a pan eR przyjdzie sie wypowiedzieć?:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Coś na kształt rozmów z Panem Gieniem Pana eR. Tylko nie wyobrażam sobię Pana Gienia w makijażu :)))))) Ale peel (którego nie utożsamiam z autorem) to chyba nie Gieniu a Gienia.
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no bo to miało być na kształt wiersza stefana:) tyle, że peel jest kobitką, taki dialog z drugiej strony:)
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 anka, świetne, nic ująć nic dodać.... buzia!ES
Olesia Apropos Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wiersze gołuchowskie, Anno czy ja o czymś nie wiem?
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Oluś, przecież peela nie utożsamia się z autorem:)
Spiro Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 fajne frazy znalazłaś. moja droga w lusterku - bardzo. pozdrawiam /s
Olesia Apropos Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 chodzi mi o to, że wszyscy piszecie stefanowe wiersze konkurs jakiś czy co?
ot i anka Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 nie słyszałaś, że piszemy gołuchówki w stylu stefanowych panów er?:P bezet ogłosił, potem się zbierze w jedno...można by na popie przeczytać...a mnie nie będzie:(((((
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę zdemakijazowałem, ale bombowo to idzie, zwłaszcza początek, do środka, te dwuznaczności super, ale - - ja nie rozumiem pointy (ironia, autoironia, filozofia? :|) - lepiej nie dopowiedzieć, niż zagadać (wiem, że tego nie czujesz, nie twoja broszka ;) Szkoda, że nie dalaś do Z - należało mu się (nie ze wzgledu na akcję - dobry jest i tyle) :) b
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Aniu, wiersz przyzwoity. podobają mi się te wieloznaczności, ogólnie jest dobrze. serdecznie Espena :)
wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ten wiersz jest niebezpiecznie erotyczny na nie! (żarcik ;d) pzd.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan R. jak żywy! no! no!:))))))))
ot i anka Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę zdemakijazowałem, ale bombowo to idzie, zwłaszcza początek, do środka, te dwuznaczności super, ale - - ja nie rozumiem pointy (ironia, autoironia, filozofia? :|) - lepiej nie dopowiedzieć, niż zagadać (wiem, że tego nie czujesz, nie twoja broszka ;) Szkoda, że nie dalaś do Z - należało mu się (nie ze wzgledu na akcję - dobry jest i tyle) :) b no proszę , to pan zdanowicz do mnie zagląda jednak?:P
ot i anka Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:))))) :*:*
ot i anka Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:) grabarz- ale z ciebie kawalarz!!:D hehe, wiesz jaka jestem, słonko, w końcu dzieliłeś ze mną pokój;)))))))
Rekomendowane odpowiedzi