Szczurza twarz Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 W okresie o krótkiej amplitudzie miliona lat pojawił się bóg dyplomacji jest kilku którzy mówią że się spóźnił nieznaczna liczba niedowiarków i geniusz który zrobił z niego podkładkę pod sumienie
Niewierny Tomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Kurza twarz - dobre. Nie sądziłem, że przeczytam tu coś, co mnie zaciekawi i na szczęście się myliłem. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 faktycznie dobre. geniusz od podkładek ciekawie puentuje całość pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 mam mieszane odczucia. czytam czytam i...i to już koniec? pointa sama w sobie ciekawa,ale coś mi tu zgrzyta. pewien niedosyt.nie mam pewności czym spowodowany. dla mnie chyba za krótkie.za szybko się kończy. poza tym można połączyć wg mnie drugą strofę z trzecią,zrobić coś w tym kierunku. albo czegoś nie rozumiem. serdecznie pozdrawiam.
Piotr_Płoszaj Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 geniusz który zrobił z niego podkładkę pod sumienie - Heh, to ciekawe. Zresztą cały ciekawy. Pogratulować:)
Rekomendowane odpowiedzi