Ksanti Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i znów czekam oczy-niebieskie studnie wypłakuję ból głowy leczę chłodem odrapanej ściany ból serca nie daje się zaleczyć
Gość agata czechowicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 leczę i zaleczyć, proponuję coś wyrzucić; reszta ciekawie brzmi Agata Cz.
Grzegorz Lipski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się poziom emocji w tym wierszu i wiersz w ogóle. pozdrawiam Grzegorz
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zebrałaś tyle smutku w tym kawałku. Powiedziałaś o tym w piękny sposób. Pozdrawiam. A.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Ksanti - uleczyć bólu serca nie da się ot tak - łezką - ale to moje zdanie - a Pani wiersz, w którym prócz oddania emocji, w bardzo króciutkim bólu nic nie znalazłem - wiście-oczy - stoję nad tą niebieską studnią i tęsknię z Panią pozdrówko W_A_R
Tomasz_Tylczyński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko rozumiem, ale ta "odrapana ściana" dobija. Krótko ale wystarczająco. Pozdrawiam
Gość Szymon Paweł Oberszt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "ból głowy leczę chłodem odrapanej ściany" proponuję też sen... tylko, żeby myśli pozwoliły zasnąć:( można pisać wiersze, ale na jak długo starcza atramentu bólu? w końcu drętwieje ręka ... i serce... a wtedy o ironio! już nic nie boli... recepta: wiersz napisać i dać komuś kto zobaczy przez niego Ciebie i... :)Szymon Paweł
Rekomendowane odpowiedzi